рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C-Crosser (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13365 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C-CROSSER (2007-2013), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Tip krova vozila: Sa standardnom šinom
  • Teleskopske šipke: Rastojanje od 100cm do 136cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Citroen C-Crosser su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači predstavljaju pouzdan izbor. Ovi krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Lako montiranje

Set krovnih nosača se isporučuje kompletno spreman za ugradnju. Šipke su teleskopske i mogu se prilagoditi različitim širinama krovnih sinusa, od 100cm do 136cm. Montiranje je jednostavno i sigurno, a krovne šape od čelika pružaju pouzdano prianjanje na krovnu šinu. Dodatno, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na šapama obezbeđuju sigurnost tokom vožnje.

Visoka nosivost

Krovni nosači Nordrive SnapFit 2 su dizajnirani za maksimalnu nosivost od 100kg. Možete sigurno prevoziti teže terete kao što su krovni koferi ili ski nosači bez brige o njihovoj stabilnosti. Bezbednost je na prvom mestu, zato se uvek pridržavajte preporučenih maksimalnih težina tereta.

Sigurnost i uputstva

Vaša bezbednost je važna, zato se pobrinite da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koja dolaze uz set krovnih nosača. Takođe, molimo vas da pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste izbegli bilo kakve nezgode.

Jednostavna upotreba

Kada su krovni nosači Nordrive SnapFit 2 montirani na vašem vozilu, možete ih koristiti za brojne svrhe. Bez obzira da li idete na putovanje, želite da ponesete krovni kofer sa svim neophodnim stvarima ili da montirate ski nosače za aktivan odmor na planini, krovni nosači su izuzetno praktični i olakšavaju organizaciju prilikom putovanja.

Prednosti

  • Jednostavno montiranje i sigurno prianjanje
  • Visoka nosivost od 100kg
  • Višenamensko korišćenje za različite potrebe prevoza

PROMO PONUDA: Nabavite krovne nosače Citroen C-Crosser (2007-2013) – Nordrive SnapFit 2 po izuzetno povoljnoj ceni samo na OXO MARKET-u! Ne propustite ovu priliku da obezbedite siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

[Buy Now button]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja