рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chrysler 300C Touring (2005-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13225 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHRYSLER 300C TOURING (2005-2010), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Teleskopski nosači za krovna vozila

Krovni nosači su neophodni za prevoz različitih tereta na vašem vozilu. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače namenjene za Chrysler 300C Touring (2005-2010), vaše putovanje će postati jednostavno i udobno. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i pouzdanost.

Pogodnost ugradnje

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da se lako montiraju na vaš automobil. Ovi nosači su specifično prilagođeni za Chrysler 300C Touring model, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Set sadrži sve potrebne delove za brzu i jednostavnu instalaciju.

Sertifikovani kvalitet

Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat, što ih čini vrhunskim izborom za vaše vozilo. Izuzetnu pažnju posvećujemo sigurnosti i kvalitetu naših proizvoda, kako biste se osećali sigurno tokom putovanja sa teretom na krovu.

Jednostavna podešavanja za različite tipove krovova

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su prilagodljivi i mogu se koristiti na vozilima sa različitim tipovima krovnih šina. Teleskopske šipke lako se podešavaju za šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Bezbednost je ključna, zato smo osigurali da naše krovne šape savršeno prijanjaju na krovne šine zahvaljujući čeličnom pojasevu i EPDM gumi koja štiti šine od ogrebotina.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači omogućavaju maksimalno rastojanje od 111cm između šina na koje je moguće montirati teret. Ovi nosači mogu podneti maksimalnu nosivost od 100kg, obezbeđujući vam dovoljno prostora za vaše potrebe prevoza. Bezbednost je uvek naša prioritet, zato molimo da pažljivo pratite uputstva za montiranje i proverite da li imate sve delove iz kompleta.

Zaključak

Krovni nosači Chrysler 300C Touring (2005-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su kompletan set koji vam omogućava da sigurno i praktično prevozite teret na vašem vozilu. Sa sertifikovanim kvalitetom i jednostavnom instalacijom, ovi nosači pružaju vrhunsku funkcionalnost i dugotrajnost.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Podešavanje za različite tipove krovova
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Naručite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i uživajte u udobnom i sigurnom putovanju sa teretom na vašem vozilu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja