рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chrysler 300C Touring (2005-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5936 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHRYSLER 300C TOURING (2005-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovni nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za instalaciju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, kao što su oni sa i bez pričvršćenih tačaka, standardne šine ili niskoprofilne šine. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili nosača za biciklove.

Krovni nosači za vaš Chrysler 300C Touring

Krovni nosači Chrysler 300C Touring (2005-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da lako montirate krovne nosače na vašem vozilu. Cena koja je prikazana odnosi se na ovaj set krovnih nosača. Važno je napomenuti da su ovi nosači namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Visokokvalitetne aluminijumske šipke

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i opremljene su kanalima. U ove kanale možete ubaciti gumeni profil kako biste sprečili klizanje i oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Uz šipke dolaze T-profile koji savršeno ulaze u ove kanale. Donji kanali na šipkama su oblikovani tako da omoguće jednostavno navlačenje krovnih šapa na šipke. Nakon montaže šipki, krajevi se mogu zaštititi gumenim poklopcima.

Bezbedne krovne šape

Krovne šape su elegantnog i izdržljivog dizajna, napravljene od visoko otporne kompozitne plastike. Pomoću hvatača, ove šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Dizajnirane su tako da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da su vaši nosači dobro zaštićeni.

Montaža i uputstva

Za sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate Uputstvo za Montiranje kako biste se upoznali sa postupkom instalacije. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate Bezbednosnog Uputstva kako biste obezbedili maksimalnu sigurnost tokom upotrebe. Svi potrebni delovi za montažu trebaju biti uključeni u setu.

Prednosti krovnih nosača Chrysler 300C Touring (2005-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Visokokvalitetne aluminijumske šipke
  • Bezbedne krovne šape sa 3 ključa
  • Kompletan set spreman za montažu

Pogledajte sve krovne nosače u ponudi na OXO MARKET i nabavite svoj set već danas!

Zatražite ponudu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja