рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Nubira SW (2005-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13220 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET NUBIRA SW (2005-2009), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Kvalitetni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači Chevrolet Nubira SW su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi Nordrive nosači su pouzdani i izdržljivi.

Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu na krovu, ovi nosači su kompatibilni sa različitim verzijama krova.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje kvalitet i sigurnost. Bezbednost je od najveće važnosti prilikom transporta krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Lakoća montaže i prilagođavanje

Krovni nosači Chevrolet Nubira SW (2005-2009) su kompletan set koji vam omogućava da bezbedno montirate krovne nosače na vašem vozilu. Ova cena se odnosi na kompletan set nosača.

Ovi nosači su pogodni za vozila sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Krovne šipke su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. Mogu se prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm.

Kroz krovne šipke su postavljene gumene obloge koje pružaju dodatno prianjanje i štite šine od ogrebotina. Dodatno, nosači imaju sigurnosne brave za dodatnu sigurnost prilikom transporta.

Maksimalna nosivost i upotreba

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Pre upotrebe, pažljivo pročitajte Upustvo za Montiranje kako biste pravilno instalirali nosače na vozilo. Proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni i pravilno postavljeni pre kretanja na put.

Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnost prilikom transporta tereta.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste dobili više informacija o ovim krovnim nosačima. Naša kompletna ponuda uključuje različite modele nosača za različite tipove vozila.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Jednostavna montaža i podešavanje
  • Sigurnost i bezbednost prilikom transporta

Započnite avanturu sa vašim vozilom uz krovne nosače Chevrolet Nubira SW (2005-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja