рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Nubira (J200) Karavan (2004-2008), alu šipke – Cruz Airo R

18.500 рсд

SKU: GTC7300 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET NUBIRA (J200) KARAVAN (2004-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R

Za siguran i praktičan prevoz na Vašem vozilu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve Vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno od tipa krova Vašeg automobila – sa ili bez pričvršćenih tačaka na krovu, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost. Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo Vam besplatnu montažu.

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz ove nosače, besprekorno ćete organizovati svoje putovanje i uživati u sigurnom i laganom prevozu Vaše opreme.

Set za montažu uključuje:
  • Krovne šipke – Cruz Airo R
  • Hvatače (stope) za direktnu montažu na uzdužne šine

Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set. Uz krovne nosače tipa Airo R, dobijate i bravice, koje su uključene u cenu.

Molimo Vas da proverite da li Vaše vozilo ima standardne uzdužne šine odvojene od krova, jer su ovi krovni nosači namenjeni isključivo za takva vozila.

Prednosti krovnih šipki Cruz Airo R:
  • Aerodinamičan dizajn koji omogućuje lako i jednostavno postavljanje na uzdužne krovne šine bez upotrebe dodatnih setova za montažu. Nema potrebe za bušenjem ili bilo kakvom modifikacijom Vašeg vozila.
  • Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje izdržljivost i sigurnost tokom svakog putovanja.
  • Odličan aerodinamički koeficijent, koji smanjuje otpor vetra i buku tokom vožnje. U poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima, Cruz Airo R pruža znatno bolje performanse i komfor.

Dužina krovne šipke je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da zadovolje najviše standarde bezbednosti i pouzdanosti.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost nam je veoma važna. Molimo Vas da pažljivo pročitate Bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih navedenih pravila tokom montaže i korišćenja krovnih nosača. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za Vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 i naša tehnička podrška će Vam pružiti sve neophodne informacije.

Španski kvalitet

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, po najvišim standardima kvaliteta. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će Vam dugo služiti bez ikakvih problema.

Zaključak

Krovni nosači Chevrolet Nubira (J200) Karavan (2004-2008), tipa Airo R su vrhunski proizvod koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe u pogledu sigurnog prevoza. Njihova aerodinamična konstrukcija, visok kvalitet materijala i sertifikati koje poseduju garantuju bezbedno i udobno putovanje. Uz krovne nosače Cruz Airo R, Vaša putovanja postaju još praktičnija i slobodnija.

Prednosti:
  • Aerodinamičan dizajn olakšava postavljanje na postojeće uzdužne šine
  • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Odličan aerodinamički koeficijent
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja