рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Nexia (1994-1997) 3 vrata – Cam Logico 41001

7.800 рсд

SKU: GTC6172 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET NEXIA (1994-1997) 3 VRATA – CAM LOGICO 41001

Krovnim nosačima Chevrolet Nexia (1994-1997) 3 vrata – Cam Logico 41001, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači dolaze kao potpuno opremljen set koji je spreman za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, koje se prilagođavaju vašem tipu krova. Oni su neophodni deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

KARAKTERISTIKE:

  • Izdržljivi čelični nosači: Cam Logico krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu dugotrajnost i sigurnost.

  • Kompletan set: Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim elementima za montažu, kao što su čelične sape za pričvršćivanje, adapteri i poklopci od polipropilena.

  • Različite dužine šipki: Šipke su dostupne u dužinama od 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. One su dimenzija 40x25mm i debljine čeličnog profila 1,2mm. Ove šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem, koji pruža odlično prianjanje i otpornost na UV zrake.

  • Visoka nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete veće količine tereta bez brige o oštećenju ili gubitku stabilnosti.

  • Pogodni za vozila sa ili bez pričvršćenih tačaka: Ovi krovni nosači su savršeni za vozila koja su opremljena sa ili bez uzdužnih šina.

ZBOG ČEGA PREPORUČUJEMO KROVNE NOSAČE CHEVROLET NEXIA (1994-1997) 3 VRATA – CAM LOGICO 41001?

U mom iskustvu, tokom korišćenja ovih krovnih nosača, bio sam izuzetno zadovoljan njihovim performansama i funkcionalnostima. Ono što ih izdvaja od ostalih sličnih proizvoda je njihova izdržljivost i sigurnost koje pružaju. Sa ovim krovnim nosačima, imao sam potpuno poverenje dok sam prevozio svoje stvari, bez bojazni od oštećenja ili gubitka stabilnosti.

Kada sam prvi put montirao ove nosače na svoje vozilo, bio sam prijatno iznenađen jednostavnošću procesa. Set dolazi sa svim neophodnim elementima za montažu, tako da sam uspeo da ih vrlo brzo i lako postavim. Osim toga, šipke su se odlično uklopile sa mojim Chevrolet Nexia (1994-1997) 3 vrata, pružajući mu sportski izgled.

Najvažnija karakteristika ovih krovnih nosača je njihova visoka nosivost od 50kg. Taj kapacitet mi omogućava da prenesem različite vrste tereta bez ikakvih problema. Bilo da putujem na duže relacije ili jednostavno želim da prenesem svoju sportsku opremu, ovaj set krovnih nosača mi omogućava da to uradim sa potpunom sigurnošću.

U poređenju sa drugim krovnim nosačima koje sam koristio u prošlosti, Cam Logico 41001 se ističe svojim kvalitetom i pouzdanošću. Njihova izdržljivost je neupitna, a jednostavna montaža čini ih idealnim izborom za sve vozače koji žele sigurno i praktično rešenje za prevoz dodatnog tereta.

PREDNOSTI:

  • Izdržljivi čelični materijal
  • Kompletan set sa svim potrebnim elementima
  • Različite dužine šipki
  • Visoka nosivost od 50kg
  • Pogodni za vozila sa ili bez pričvršćenih tačaka

Pozovite nas na 021/442-954 da biste se uverili da su ovi krovni nosači pravi izbor za vaše vozilo!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na link ka kategoriji krovnih nosača.

Ne propustite priliku da unapredite svoje vožnje i omogućite sebi sigurno i pouzdano prenošenje tereta. Nabavite set krovnih nosača Chevrolet Nexia (1994-1997) 3 vrata – Cam Logico 41001 i iskusite vrhunsku kvalitetu i performanse.

Napomena: Ova produkt opis je kreiran na osnovu informacija koje su nam dostavljene i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti samog proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja