рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9019 Kategorija:

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Savršeno rešenje za sve prevozne potrebe na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili nosači za skije. Nudimo vam krovne nosače marke Cruz, koji su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Sa potpuno novim dizajnom i aerodinamičkim oblikom, ovaj model nosača pruža sigurnost, privlačan izgled i ekskluzivnost.

Prednosti krovni nosača Cruz Airo T Dark:

 • Jednostavna montaža – Krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Ne morate brinuti o komplikovanoj instalaciji jer je proces jednostavan i brz.

 • Izuzetno kvalitetni materijali – Krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika visoke čvrstoće. Ovi materijali obezbeđuju izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

 • Aerodinamičan dizajn – Krovni nosači Cruz Airo T Dark imaju avangardni aerodinamičan dizajn. Njihov oblik nalik avionskom krilu smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Iskoristite pun potencijal svog vozila

Uz krovne nosače Cruz Airo T Dark, možete povećati skladišni prostor na svom vozilu i olakšati prevoz tereta. Dizajniran sa ciljem zadovoljavanja različitih potreba korisnika, ovaj model krovnih nosača će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na jednostavan i bezbedan način.

Specifikacije:

 • Model vozila: Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006)
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Airo T Dark
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Ugrađen sertifikovani kvalitet

Svim Cruz krovnim nosačima je dodeljen niz sertifikata kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju da su nosači prošli sve neophodne bezbednosne i kvalitetne standarde.

Besplatna montaža za naše kupce

Naša maloprodaja vam nudi mogućnost besplatne montaže krovnih nosača. Na taj način, možete biti sigurni da će nosači biti pravilno postavljeni i da će pružiti maksimalnu sigurnost i stabilnost tokom transporta tereta.

Proširite svoje mogućnosti i iskoristite svaki trenutak

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Airo T Dark su odličan izbor za sve avanturiste koji žele da prošire svoje mogućnosti. Bilo da planirate putovanje, odlazak na skijanje ili jednostavno želite da poneste svoj bicikl, ovi krovni nosači će biti vaša pouzdana podrška.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Izuzetno kvalitetni materijali
 • Aerodinamičan dizajn

Neka vam naši krovni nosači pomognu da maksimalno iskoristite potencijal vašeg vozila i uživate u svakoj avanturi. Poručite svoj set krovnih nosača danas i obezbedite sebi sigurno i udobno prevoženje tereta.

Poručite krovne nosače Chevrolet Kalos 4 vrata (2003-2006) – Cruz Airo T Dark i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu tereta.

[Call-to-action]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja