рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) 5 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9016 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET KALOS (T200) 5 VRATA (2003-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača je idealan dodatak za vaš Chevrolet Kalos (T200) sa 5 vrata, proizveden između 2003. i 2008. godine.

Svetlosiva boja aluminijumskih šipki daje vašem vozilu modern izgled. Šipke su aerodinamične, što znači da smanjuju otpor vazduha i buku tokom vožnje, čineći putovanje udobnijim.

Bezbedno i praktično

Krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaš automobil. Ovaj set je dizajniran da se savršeno uskladi sa Chevrolet Kalos (T200) modelom, čime se obezbeđuje sigurna i stabilna montaža.

Ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i mogu izdržati težinu do 75kg. To znači da bez problema možete montirati dodatnu opremu na njih, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije.

Montaža bez problema

Postavljanje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i možete to učiniti sami kod kuće. Set dolazi sa potrebnim alatom i uputstvom za montažu. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite krovne šipke na određene tačke vašeg vozila i zategnete pričvrsne tačke.

Uz ovaj set dobijate sve što vam je potrebno za montažu, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Takođe, možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača ako želite dodatnu sigurnost.

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Aerodinamične šipke za smanjenje otpora vazduha i buke
 • Jednostavna i stabilna montaža
 • Izdržljivi i mogu izdržati težinu do 75kg
 • Mogućnost montaže dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije

Zaključak

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) 5 vrata (2003-2008) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo T Dark su vrhunski dodatak za vaš automobil. Sigurni, praktični i izdržljivi, ovi krovni nosači će vam omogućiti da sa lakoćom prevozite sve što vam je potrebno. Uz njihovu pomoć, putovanja će biti udobnija, a vi možete biti sigurni da je vaša oprema bezbedno montirana.

Naručite svoj set krovnih nosača danas i pripremite se za svako putovanje!

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) 5 vrata (2003-2008) – Cruz Airo T Dark
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dimenzije: 108cm dužina
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Aerodinamične šipke za smanjenje otpora vazduha i buke
 • Jednostavna i stabilna montaža

🛒 Poručite svoj set krovnih nosača Chevrolet Kalos (T200) 5 vrata (2003-2008) – Cruz Airo T Dark danas i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja