рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9015 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET KALOS (T200) 3 VRATA (2003-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

SAVRŠENO REŠENJE ZA PREVOZ NA VAŠEM VOZILU

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada želite da prenosite teret na krovu. Ovi krovni nosači za Chevrolet Kalos (T200) sa 3 vrate su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom svih vaših putovanja.

KROVNI NOSAČI SA CERTIFIKATIMA

Možete biti sigurni u kvalitet i bezbednost ovih krovni nosača. Svi Cruz krovni nosači su testirani i poseduju certifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi certifikati potvrđuju da su nosači sigurni i da su prošli rigorozna testiranja kako bi se osigurala njihova pouzdanost.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Kada kupujete krovne nosače Chevrolet Kalos (T200) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Airo T u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo besplatnu montažu kako bismo vam olakšali proces postavljanja. Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu.

POTREBAN DEO ZA PREVOZ TERETA

Krovni nosači su neophodni deo kada želite da prenosite različite terete na krovu svog vozila. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači će vam pružiti potrebnu podršku.

SPECIFIKACIJE

  • Model: Chevrolet Kalos (T200) 3 vrata (2003-2008)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Dužina: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

PREDNOSTI

  • SIGURNOST: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma koji pruža sigurnost tokom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.
  • LAKA MONTAŽA: Set dolazi sa sve potrebnim delovima za montažu, a besplatna montaža je obezbeđena u našim prodavnicama.
  • FUNKCIONALNOST: Krovni nosači su kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle, omogućavajući vam da prenosite sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

POSTAVITE PITANJE ILI PORUČITE

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite da poručite krovne nosače Chevrolet Kalos (T200) 3 vrata (2003-2008), alu šipke – Cruz Airo T, možete nas kontaktirati na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška je tu da vam pomogne.

Dobijate najbolji kvalitet, pouzdanost i sigurnost sa Cruz krovnim nosačima. Poručite ih danas i budite spremni za sve vaše avanture!

Pogledajte ostale krovne nosače koje imamo u ponudi

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja