рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9012 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET EPICA SEDAN 4 VRATA (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Održavajte Vaše Potrebe Za Prevozom Sa Krovni Nosacima Chevrolet Epica Sedan!

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi vam pružili maksimalnu sigurnost i pouzdanost.

Sve Cruz krovne nosače karakterišu visok kvalitet i bezbednost. Dobili su nekoliko sertifikata kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli stroge bezbednosne testove i da zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Jedna od prednosti našeg brenda je ta što vam pružamo besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Na taj način sebe oslobađate posla montiranja nosača i možete biti sigurni da će biti pravilno postavljeni i bezbedno korišćeni.

Ovi krovni nosači su neophodni deo opreme koji će vam omogućiti da lako prenosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa Cruz krovnim nosačima, samo je nebo granica!

ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T: Aerodinamične i Izdržljive

Šipke Airo T su aerodinamične aluminijumske šipke koje su dizajnirane kao avionsko krilo. One su ključni deo krovnog nosača i pružaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.

Naši stručnjaci su napravili ove šipke od najkvalitetnijeg aluminijuma kako bi imali visoku nosivost, ali uz minimalan otpor vazduha i smanjenu buku. U poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima, Airo T šipke pružaju izvanredno performanse i udobnost.

Hvatači (stope) na nosačima su napravljeni od izdržljivog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala osigurava dugotrajnost, otpornost na ekstremne uslove i pouzdanost.

Dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača bicikla i nosača za skije se lako montira na ove šipke zahvaljujući kanalu na gornjoj strani. Sa Airo T šipkama, priprema za putovanje nikada nije bila jednostavnija!

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Izdržljive aluminijumske šipke pružaju visoku nosivost
  • Laka montaža i postavljanje dodatne opreme

Zaključak

Ako tražite kvalitetne i sigurne krovne nosače za vaš Chevrolet Epica Sedan, onda je Cruz Airo T pravi izbor za vas. Ovi nosači su pružaju visok nivo kvaliteta, bezbednosti i funkcionalnosti.

Nadmašite sve svoje prethodne iskustva sa krovnim nosačima uz Cruz Airo T. Sa aerodinamičnim dizajnom, izdržljivim materijalima i lakoćom montaže, ovi nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na krovu vašeg Chevrolet Epica Sedan.

Neka vaša vožnja bude udobna, sigurna i bezbrižna sa Cruz Airo T krovnim nosačima. Naručite ih danas i osigurajte da ste spremni za svako putovanje!

[CALL TO ACTION]: Posetite OXO MARKET i poručite vaše Cruz Airo T krovne nosače danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja