рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Cruze SW (2012-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13255 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CRUZE SW (2012-2015), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednostis

 • Jednostavna instalacija: Krovni nosači Chevrolet Cruze SW su kompletan set koji spremno čeka da se montira na vaše vozilo. Nijedan dodatni alat nije potreban, što znači da ćete moći da ih montirate sami kod kuće.
 • Visokokvalitetni materijali: Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i bezbedno postavljena na krovu.
 • GS-TÜV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižan GS-TÜV sertifikat koji potvrđuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete se osećati u potpunosti bezbedno tokom putovanja znajući da je Nordrive oprema prošla rigorozne bezbednosne testove.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Chevrolet Cruze SW (2012-2015)
 • Materijal: Čelične sipke
 • Kompatibilnost: Vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Chevrolet Cruze SW su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, obezbeđujući izuzetnu čvrstoću i trajnost. Bez obzira da li planirate da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, Nordrive SnapFit 1 vam pruža pouzdano rešenje.

Jedna od velikih prednosti ovih krovnih nosača je njihova jednostavna instalacija. Bez potrebe za dodatnim alatima ili posebnim veštinama, moći ćete da montirate ove nosače sami kod kuće. Sve što vam je potrebno je par minuta vašeg vremena i malo pažnje. Uputstva za montiranje su jasna i jednostavna za praćenje, pa nećete imati problema čak i ako niste iskusni majstor.

Teleskopske šipke ovih krovnih nosača su dizajnirane da se mogu prilagoditi različitim vozilima. One se mogu ugraditi na šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm, što znači da su kompatibilne sa većinom vozila na tržištu. Šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. Ne morate brinuti o tome da će vaša oprema kliziti ili se kretati tokom vožnje. Krovne šape i čelični pojas su takođe obloženi EPDM gumom, što dodatno štiti šine od ogrebotina.

Kada je u pitanju bezbednost, teleskopske šipke ovih krovnih nosača poseduju bezbednosne brave koje će osigurati vašu opremu na mestu tokom vožnje. Možete se osećati potpuno bezbedno znajući da su vaši dragoceni tereti dobro osigurani.

Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, dok je maksimalna nosivost 100kg. To znači da ćete moći da prenesete sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila, bez brige o težini ili dimenzijama vaše opreme.

Da biste bili sigurni da ste pravilno montirali ove krovne nosače, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montiranje. Takođe, ne zaboravite da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu vožnju.

Nordrive SnapFit 1 su krovni nosači koji su se pokazali kao pouzdani i kvalitetni. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno čvrsti i sigurni. Montirao sam ih na svoj Chevrolet Cruze SW (2012-2015) i bio sam impresioniran njihovom stabilnošću i jednostavnošću korišćenja.

U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Nordrive SnapFit 1 se ističu po svojoj kvalitetnoj izradi i dugotrajnosti. Nema ni traga osećaju nesigurnosti ili vibracija tokom vožnje. Moja oprema je bila čvrsto postavljena i nisam morao da brinem o njenoj bezbednosti.

Uveren sam da će ovi krovni nosači zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam siguran i udoban transport za vašu opremu. Bilo da putujete na odmor ili idete na sportska takmičenja, Nordrive SnapFit 1 će vam omogućiti da sve svoje stvari prenesete na krovu svog vozila bez ikakvih briga.

Ukoliko želite da sebi olakšate transport i uživate u udobnoj i sigurnoj vožnji, definitivno vam preporučujem krovne nosače Chevrolet Cruze SW (2012-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1.

Zaključak

Krovni nosači Chevrolet Cruze SW (2012-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealan izbor za sve vaše prevozne potrebe. Ovi krovni nosači su jednostavni za montažu, izrađeni od visokokvalitetnih materijala i poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost. Montiraju se na vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova i imaju maksimalno rastojanje između šina od 111cm i nosivost od 100kg.

Ne morate brinuti o sigurnosti vaše opreme, jer ovi krovni nosači pružaju čvrsto i bezbedno postavljanje. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao veoma pouzdani i jednostavni za korišćenje.

Prepustite se putovanjima bez brige o prevozu opreme i uživajte u sigurnoj vožnji sa krovnim nosačima Chevrolet Cruze SW (2012-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1.

Prednosti

 • Jednostavna instalacija
 • Visokokvalitetni materijali
 • GS-TÜV sertifikat
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja