рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9010 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CRUZE (J300) SEDAN 4 VRATA (2009-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača sa atraktivnim dizajnom

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016) – Cruz Airo T će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovi krovni nosači su deo Cruz Airo T linije koja se odlikuje atraktivnim dizajnom i visokokvalitetnom izradom.

Izuzetna kvaliteta za bezbedan prevoz

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini pouzdanim i bezbednim za upotrebu. Možete biti sigurni da su ovi nosači testirani i da će izdržati sve vaše potrebe.

Jednostavna montaža i svestranost

Kroz Airo T krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Uz njih dolaze i sve potrebne bravice i uputstvo za montažu. Samo pratite korake i vrlo brzo ćete imati postavljene nosače na svom vozilu.

Krovni nosači su dizajnirani da omoguće postavljanje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ne morate brinuti o ograničenju prostora u svom automobilu, jer ćete uz pomoć ovih krovni nosača imati dovoljno mesta za sve svoje potrebe.

Atraktivan i praktičan dizajn

Krovne šipke Airo T su izrađene od aerodinamičnog aluminijuma, što im daje siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovi nosači su napravljeni da traju i budu izdržljivi u svim vremenskim uslovima.

Spesifikacije:

  • Tip: Aluminijumske krovne šipke
  • Dužina: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste pravilno postavili krovne nosače i obezbedili siguran prevoz svih svojih stvari.

Prednosti

  • Atraktivan dizajn koji će vašem vozilu dati elegantan izgled
  • Jednostavna montaža uz sve potrebne delove i uputstvo
  • Visokokvalitetni materijali koji garantuju trajnost i sigurnost

Naručite svoje krovne nosače Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu svih vaših stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja