рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Cruze (J300) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9008 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CRUZE (J300) 5 VRATA (2011-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači za vaš Chevrolet Cruze (J300) 5 vrata (2011-2016) – upotpunite svoje vozilo

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Kroz ovaj kompletan set, omogućeno vam je jednostavno i brzo montiranje. Dostupni su u različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova automobila – sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Prednosti korišćenja krovni nosača Chevrolet Cruze (J300) 5 vrata (2011-2016), alu šipke – Cruz Airo T:

 1. Atraktivan dizajn – Krovne šipke Cruz Airo T predstavljaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn za vaš automobil. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma koji pruža estetski izgled.

 2. Lako montiranje – Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom materijalu hvatača (stopa) i izdržljivoj ABS plastici poklopca hvatača, svi delovi se savršeno uklapaju.

 3. Višenamenska upotreba – Ovi krovni nosači omogućavaju vam da jednostavno montirate dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Pored svoje funkcionalnosti, oni pružaju i sigurnost u prevozu.

Specifikacije Krovnih nosača – Cruz Airo T:

 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Kompletan set za montažu krovnih nosača sadrži:

 • Krovne šipke Cruz Airo T – aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Krovnim nosačima se isporučuju i 4 krovna hvatača (šape-stope)

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki i Bezbednosno Upustvo, kako biste se strogo pridržavali navedenih pravila montaže.

Dodatna oprema – Bravice za zaključavanje nosača:

Uz krovni nosač možete odabrati i bravice za zaključavanje nosača. Iako nisu neophodne za montažu krovnog nosača, ove bravice pružaju dodatnu sigurnost prilikom prevoza.

Obezbeđena besplatna montaža

Pored vrhunskog kvaliteta, garantujemo vam i besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima. Sigurno ćete biti zadovoljni našom uslugom.

Savet: Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju za vaše vozilo, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača


Prednosti:

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Lako montiranje
 • Višenamenska upotreba

—NARUČITE SADA!—

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja