рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9006 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CAPTIVA 7 5 VRATA (2006-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za Montažu Krovni Nosilaca za Chevrolet Captiva vozila

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, ovi nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Sertifikovani su od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu pouzdanost i bezbednost.

Svi krovni nosači su dizajnirani za specifične modele vozila kako bi se obezbedila optimalna kompatibilnost. Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) nosači su takođe dostupni u verziji sa aluminijumskim šipkama Airo T koje donose sigurnost, atraktivnost i ekskluzivni dizajn.

Odlična Nosivost i Jednostavna Montaža

Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost iznosi 75 kg. Ove aerodinamične aluminijumske šipke obezbeđuju minimalan otpor vazduha i poboljšano prigušenje buke, čineći putovanje još prijatnijim. Pružajući odličnu stabilnost i sigurnost, krovne šipke Airo T su izdržljive i pouzdane.

Montaža ovih nosača je veoma jednostavna. Dankanalu na gornjoj strani šipke, dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija se lako i brzo postavljaju. Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika, što ih čini izuzetno izdržljivim, dok su poklopci hvatača izrađeni od kvalitetne ABS plastike.

Sigurnost i Pouzdanost na Putu

Pri odabiru krovnih nosača, bezbednost je jedan od ključnih faktora. Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) nosači su pažljivo dizajnirani kako bi pružili optimalnu stabilnost i sigurnost tokom vožnje. Uz ovaj set, dobijate i krovni kit Cruz 935-739, koji je specijalno napravljen za pričvršćivanje krovnih šipki na vaše vozilo.

Sloboda u Prevozu Tereta

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikle. Uz Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) nosače, imate mogućnost da prenosite teret bez ikakvih ograničenja. Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili aktivni odmor, ovi nosači pružaju slobodu i fleksibilnost u organizaciji prtljaga.

Jednostavna i Bezbedna Kupovina

Kupovinom Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) nosača, dobijate kompletnu podršku našeg stručnog tima. Besplatna montaža krovnih nosača je obezbeđena za sve naše kupce. Uz nosače, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje pružaju dodatnu sigurnost vašeg tereta.

Prednosti:
– Izdržljive aluminijumske šipke Airo T
– Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha
– Poboljšano prigušenje buke za prijatniju vožnju

Nabavite Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) krovne nosače sa aluminijumskim šipkama Airo T i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu tereta na vašem vozilu.

NAPOMENA: Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Chevrolet Captiva 7 5 vrata (2006-2018) modele vozila. Detaljne informacije o montaži i upotrebi možete pronaći u uputstvu za montažu i bezbednosnom uputstvu.

Zemlja porekla: Španija

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, možete pozvati tehničku podršku na 021/442-954 ili 021/6339-223

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja