рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T300) 4 vrata (2011-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9042 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T300) 4 VRATA (2011-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači za vaš Chevrolet Aveo
Cruz Airo T krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im daje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su dizajnirani da ne samo da izgledaju dobro, već i da pruže maksimalnu funkcionalnost.

Prednosti krovih nosača

  • Kvalitetan materijal: Aluminijumske šipke su aerodinamičnog dizajna i pružaju sigurno i atraktivno rešenje za montažu dodatne opreme na vaš automobil.
  • Jednostavna montaža: Ove krovne šipke možete jednostavno i brzo postaviti na krov vozila. Naš set uključuje sve što vam je potrebno za montažu.
  • Maksimalna nosivost: Šipke imaju kapacitet nosivosti do 75kg, što vam omogućava da prevozite različite vrste tereta bez problema.
  • Univerzalni dizajn: Ovi krovni nosači odgovaraju upravo Chevrolet Aveo modelu (T300) sa 4 vrata iz 2011. godine.

Krovni Kit – Cruz 935-498

Da bismo omogućili sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil, u setu dolazi i Cruz 935-498 krovni kit. Ovaj kit je specijalno dizajniran za Chevrolet Aveo model (T300) sa 4 vrata iz 2011. godine. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji garantuje sigurnu i čvrstu montažu.

Upustvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita
Da biste ispravno montirali krovne nosače na svoj Chevrolet Aveo, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita koje se nalazi u paketu. Upute vas korak po korak vode kroz proces montaže i pružaju jasne smernice za bezbednost.

Dostupna podrška
Ako niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Chevrolet Aveo, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim tehničke podrške će vam rado pomoći i odgovoriti na sva pitanja.

Zapamtite!
Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Cruz Airo T krovne nosače, imate sigurno i pouzdano rešenje za prevoz vaše dodatne opreme.

Prednosti:

  • Kvalitetan materijal
  • Jednostavna montaža
  • Maksimalna nosivost

PORUČITE SADA – KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja