рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9030 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X5 (F15) 5 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Odlično rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju savršeno ovom modelu vozila. Uz njih ćete bezbedno prevoziti krovne kofere, ski opremu ili nosače za bicikle.

Sertifikovani kvalitet

Cruz krovni nosači su sertifikovani i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete imati potpuno poverenje u njihovu sigurnost i pouzdanost.

Dostupni u različitim verzijama

Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u skladu sa tipom krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, možete pronaći odgovarajući set krovni nosača za vaš BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018). Ove šipke se isporučuju kao kompletni set spreman za ugradnju, što vam olakšava proces montaže.

Jednostavan i bezbedan prevoz

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim krovni nosačima možete sigurno i bezbedno prevoziti sve potrebne stvari prilikom putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Aerodinamičan dizajn

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u estetiku novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izdržljive ABS plastike. Višeslojni dizajn ovih šipki smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Jednostavna montaža

Postavljanje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno. Dostupan je komplet za montažu koji se isporučuje sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne.

Sigurnost na prvom mestu

Prilikom montaže i korišćenja krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna pravila. Bezbednost vas i vaših putnika je najvažnija.


Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Sertifikovani kvalitet (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost dodatne opreme
  • Bezbedan prevoz
  • Savršeno se uklapa u estetiku novih modela vozila

Naručite krovne nosače BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark i obezbedite siguran i praktičan prevoz svih potrebnih stvari prilikom vaših putovanja i aktivnosti na otvorenom. Postanite deo velike i zadovoljne Cruz porodice, koja već godinama pruža vrhunski kvalitet i sigurnost.

Order now i iskoristite posebnu ponudu za besplatnu montažu krovnih nosača.

Please note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja