рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9054 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X1 (F48) 5 VRATA (2015-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Prednosti krovni nosača BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix

  • Estetski izgled: Krovne šipke Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji savršeno pristaje uz novije modele vozila.
  • Kvalitet i izdržljivost: Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, krovne šipke Airo Fix pružaju pouzdanost i dugotrajnost.
  • Koeficijent otpora vazduha: Zahvaljujući odličnom koeficijentu otpora vazduha, krovne šipke Airo Fix smanjuju buku i vibracije tokom vožnje.

O krovnim nosačima BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ukoliko želite da obezbedite dodatni prostor za prtljag ili transportujete dodatnu opremu, krovni nosači su idealno rešenje.

Kompletan set krovnih nosača BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Uz ovaj set, možete jednostavno montirati krovnje nosače na vaše vozilo. Važno je napomenuti da su bravice za zaključavanje nosača opcionalne i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog oblika, poput avionskog krila, kako bi se smanjio otpor vazduha prilikom vožnje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika i poklopci hvatača su izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući smanjenoj visini hvatača, ukupna visina krovnog nosača je umanjena, pružajući lepši izgled vašem automobilu.

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što ih čini boljim izborom u odnosu na jeftinije krovne nosače. Ove šipke imaju kanal na gornjoj strani, što olakšava postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Pre montaže, preporučujemo da pažljivo pročitate priloženo uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste bili sigurni da pravilno instalirate nosače na vaše vozilo.

Važno je da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava prilikom upotrebe krovnih nosača. Ukazujemo da ovaj set krovnih nosača odgovara vozilima sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom. Ako niste sigurni da li je ovaj set pogodan za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Cruz Airo Fix krovni nosači za BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-) su visokokvalitetni proizvodi iz Španije. Uverite se u njihov kvalitet posetom zvanične stranice proizvoda.

Pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaš automobil i vaše potrebe.

Prednosti

  • Estetski izgled koji se savršeno uklapa uz novije modele vozila
  • Visok kvalitet i izdržljivost osiguravaju dugotrajnost
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke

Zgrabite svoje set krovnih nosača BMW X1 (F48) 5 vrata (2015-), alu šipke – Cruz Airo Fix i omogućite vašem vozilu dodatni prostor i funkcionalnost. Neka vaš automobil bude spreman za sve avanture!

Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu obezbeđenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja