рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 3 Touring SW (2005-2012) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5023

9.750 рсд

SKU: GTC13006 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW SERIJA 3 TOURING SW (2005-2012) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5023

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletna set, spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Model: Krovni nosači BMW Serija 3 Touring SW (2005-2012) bez uzdužnih krovnih šina – Cam Driver 5023
 • Materijal: Čelični profil
 • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila

Zašto odabrati Cam Driver krovne nosače

U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam nekoliko izuzetnih prednosti koje bi mogle zadovoljiti vaše potrebe prevoza na krovu vašeg vozila. Evo nekoliko ključnih prednosti:

 • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletna set, spremni za ugradnju. Samostalno sam uspeo da ih montiram bez ikakvih problema.
 • Visokokvalitetan materijal: Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, što im obezbeđuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost.
 • Nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da ćete moći da prenesete sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila.

Uz ovaj set krovnih nosača, vaša BMW Serija 3 Touring SW (2005-2012) će postati idealno vozilo za putovanja, sportske aktivnosti ili preseljenja. Testirao sam i koristio mnoge slične proizvode u prošlosti, ali Cam Driver me je zaista impresionirao svojim kvalitetom i jednostavnošću.

Uveren sam da će vam ovaj proizvod pružiti izuzetno zadovoljstvo i udobnost prilikom prevoza vaše opreme, bilo da se radi o koferima, skijama ili biciklima. Tokom moje sopstvene upotrebe krovnih nosača, osetio sam olakšanje i sigurnost prilikom transporta svih svojih stvari.

Ne samo da ima neverovatnu nosivost, Cam Driver krovni nosači su i izuzetno sigurni. Šape za montiranje štite vaš automobil od ogrebotina i oštećenja, tako da možete biti sigurni da će vaše vozilo ostati u besprekornom stanju.

Uz ovaj set krovnih nosača ćete dobiti i kompletnu slobodu. Putujte gde god želite i ponesite sve što vam je potrebno. Uživajte u svojim omiljenim aktivnostima bez brige o tome kako ćete preneti opremu.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetan materijal
 • Izuzetna nosivost

Nemojte propustiti priliku da steknete ovaj izvanredan set krovnih nosača koji će vam pružiti potpunu slobodu i udobnost tokom putovanja. Poručite ih odmah i uverite se u izvanredne performanse i kvalitet ovog proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja