рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 3 Coupe (1992-1999) 3 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10814 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW SERIJA 3 COUPE (1992-1999) 3 VRATA – CAM LOGICO 41014

Krovni nosaci za BMW Serija 3 Coupe (1992-1999) 3 vrata – Cam Logico 41014 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Cam Logico krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za instalaciju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vozila.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sake) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1.2mm
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izdržljivost protiv UV zraka
  • Preporučena nosivost od 50kg

Napomena:
Molimo vas da proverite da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaše vozilo. Ukoliko niste sigurni, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

Instalacija

Montaža ovog kompleta krovnih nosača je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno je da pratite priložene uputstva za montažu. Bez obzira da li planirate da koristite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, Cam Logico krovni nosaci su pravo rešenje za vas.

Prednosti

  • Povećana nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosaci su dovoljno snažni da izdrže teže terete, kao što su krovni koferi ili ski oprema.
  • Kvalitetan materijal: Izrađeni od čeličnog profila, ovi nosaci su izuzetno izdržljivi i dugotrajni. Možete biti sigurni da će vam služiti tokom dugih putovanja i avantura.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i adapterima, omogućavajući vam laku i brzu instalaciju. Bez komplikacija i bez gubitka dragocenog vremena.

Nabavite krovne nosace BMW Serija 3 Coupe (1992-1999) 3 vrata – Cam Logico 41014 za vaše vozilo i imajte potpunu slobodu prilikom putovanja. Bez obzira da li idete na odmor, na skijanje ili prosto želite da povećate prostor u svom automobilu, ovi krovni nosaci će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Zapamtite, samo kvalitetni krovni nosaci mogu pružiti bezbednost i sigurnost koju zaslužujete.

Naruči odmah

P.S: Uvek ću preporučiti kvalitetne proizvode kao što su ovi krovni nosaci. U mom iskustvu, oni su najbolji izbor kada je u pitanju bezbednost i sigurnost vašeg tereta tokom putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja