рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 1 (2007-2012) 3 vrata – Cam Logico 41096

7.800 рсд

SKU: GTC10807 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW SERIJA 1 (2007-2012) 3 VRATA – CAM LOGICO 41096

Cam Logico krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Ovi nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Krovni nosači Cam Logico su posebno dizajnirani za BMW Seriju 1 sa 3 vrata, koji su proizvedeni u periodu od 2007. do 2012. godine. Ovaj set krovnych nosača pruža vam sve što je potrebno da biste u potpunosti iskoristili potencijal vašeg vozila.

Važno je napomenuti da su ovi nosači namenjeni vozilima koja imaju ili nemaju pričvrsne tačke (bez uzdužnih šina). Srećom, ovaj set uključuje sve što vam je potrebno kako biste bezbedno montirali svoje krovne nosače.

Šta dobijate sa ovim setom?

  • Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ove čelične sape osiguravaju čvrsto prijanjanje i trajnost.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke su preseka 40x25mm i debljine 1,2mm. One su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Krovni nosači Cam Logico imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete sve što vam je potrebno na putovanjima ili avanturama. Možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti sigurno montirana na krov vašeg vozila.

Kao i uvek, preporučujemo da nas kontaktirate ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da napravite pravi izbor.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste videli više detalja i specifikacija. Takođe, imamo širok asortiman krovnih nosača dostupnih, pa vas pozivamo da istražite našu ponudu.

Uživajte u bezbednom i jednostavnom prevozu vaše prtljage uz krovne nosače Cam Logico. Dajemo vam sve što vam treba da biste se osećali sigurno i da biste maksimalno iskoristili prostor svog vozila.


PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža
  • Čelične sape za čvrsto prijanjanje
  • Visoka nosivost – do 50kg

Učinite svako putovanje bezbednim i komfornim sa krovnim nosačima BMW Serija 1. Pružajući vam sve što vam je potrebno za prevoz prtljage, ovi nosači će vam omogućiti da maksimalno iskoristite prostor na svom vozilu. Montaža je jednostavna, a čvrste čelične sape osiguravaju da vaša prtljaga bude sigurno montirana. Ne oklevajte, već nabavite svoje krovne nosače već danas!

[Order Now]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja