рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9046 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix

Set za montažu krovnih nosača

Prednosti

  • Atraktivnog i ekskluzivnog dizajna
  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Umanjuju ukupnu visinu krovnog nosača

U potrazi ste za kvalitetnim krovnim nosačima za vaš BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-) automobil? Predstavljamo vam Krovne nosače BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix, savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza.

Kvalitetna izrada za pouzdanost i sigurnost

Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Nosači su kompletan set spreman za ugradnju, što znači da ne morate brinuti o dodatnoj kupovini delova ili odlaska kod majstora. Uz ovaj set, dobijate sve što vam je potrebno za montažu krovnih nosača na vaš BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-) automobil.

Estetski dizajn za savršen izgled

Krovni nosači Cruz Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila. Aluminijumske šipke imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i poboljšava prigušenje buke tokom vožnje. Ovaj dizajn ne samo da izgleda moderno i elegantno, već i poboljšava performanse vašeg vozila.

Sigurnost na prvom mestu

Kako biste se osećali sigurno tokom vožnje, krovni nosači Cruz Airo Fix su prošli stroge bezbednosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti u potpunosti uvereni da su ovi nosači visokog kvaliteta i da će izdržati sve izazove koje saobraćaj može postaviti.

Jednostavna montaža bez dodatnih problema

Ne brinite o dodatnoj montaži ili komplikovanim uputstvima. Svi Cruz krovni nosači se isporučuju sa kompletom za montažu, tako da sve što treba da uradite je da sledeći uputstva pravilno ih ugradite na svoj automobil. Ako niste sigurni u postupak, naš tim tehničke podrške je tu da vam pomogne. Samo nas kontaktirajte na [telefonski broj za tehničku podršku] i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Univerzalnost i praktičnost

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bilo da putujete na odmor, planinarenje ili sportske aktivnosti, ovaj set vam obezbeđuje sigurno prevoz svih vaših stvari. Možete biti sigurni da će vaš prtljag biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Iskoristite prednosti seta krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača sastoji se od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Aluminijumske krovne šipke su aerodinamične i imaju niski profil koji doprinosi lepšem izgledu automobila. Hvatači (stope) su izrađeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve svoje potrepštine, bilo da su to bicikli, skije, krovni kofer ili nešto sasvim drugo.

Dobijte kompletnu opremu za montažu

Uz set krovnih nosača, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice su opcionalne i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača. One vam pružaju dodatnu sigurnost, jer možete biti sigurni da je vaš prtljag zaštićen i zaključan na nosačima.

Sigurna kupovina i besplatna montaža

Kao kupac krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu krovnih nosača. Naš stručni tim će pažljivo ugraditi krovne nosače na vaš automobil, tako da ne morate brinuti o tome da li je montaža pravilno obavljena.

Završne misli

Krovni nosači BMW 5 (G30) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izuzetnog kvaliteta, estetski dizajnirani i praktični za korišćenje, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno i sigurno prevezete sve svoje stvari. Obezbeđena besplatna montaža i opcija zaključavanja pružaju vam dodatnu sigurnost i mir.

Nemojte čekati, već se danas opremite kvalitetnim krovnim nosa

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja