рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 (E60) Sedan 4 vrata (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9081 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 (E60) SEDAN 4 VRATA (2003-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Kada je u pitanju prevoz na vašem vozilu, krovni nosači su savršeno rešenje. Izrađeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su jednostavni za ugradnju i dolaze kao kompletan set. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kupovinom krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu.

Neophodan dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Pružaju vam mogućnost da prenesete sve što vam je potrebno, bez ograničenja prostora u automobilu.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ovaj set je namenjen za BMW 5 (E60) Sedan sa 4 vrata (2003-2010). Montiranje krovnih nosača je veoma jednostavno.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje, mada nisu neophodne za montažu.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke Cruz Airo T Dark su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma. Imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn u crnoj boji, koji će se savršeno uklopiti uz vaš automobil.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Pružaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, čime se razlikuju od jeftinijih krovnih nosača. Njihovi poklopci su izrađeni od izdržljive ABS plastike, dok su hvatači napravljeni od kvalitetnog čelika.

Krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija.

Kompletan set za vaš BMW 5 (E60) Sedan

Ovaj krovni set je dizajniran za BMW 5 (E60) Sedan sa 4 vrata, proizveden između 2003. i 2010. godine. Svi delovi seta su visokokvalitetni i pružaju sigurno pričvršćivanje nosača na vaš automobil.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovne šipke i krovnog kompleta kako biste osigurali pravilnu instalaciju.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke sa sigurnim dizajnom
  • Jednostavna montaža
  • Mogućnost dodatne opreme za prevoz

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite najbolje rešenje za vaše potrebe.

Napomena: Informacije o proizvodu su bazirane na datoj specifikaciji proizvoda i Uputstvu za montažu krovnih nosača.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja