рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC9076 Kategorija:

Krovni nosači BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači ne samo da su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, već su i ključni za udobno putovanje. Zato su krovni nosači BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-)savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju sigurno i atraktivno rešenje za transport vaše opreme.

Aerodinamične aluminijumske šipke za vrhunsku performansu

Krovni nosači Cruz Airo X karakterišu se aerodinamičnim aluminijumskim šipkama koje imaju izuzetno visok koeficijent otpora vazduha. To znači da ćete imati besprekoran užitak u vožnji, bez nepotrebnog otpora koji može usporiti vaše vozilo. Osim toga, ove šipke su takođe dizajnirane da priguše buku, što će vam omogućiti mirnu i udobnu vožnju čak i pri velikim brzinama.

Jednostavna instalacija za vašu udobnost

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno je set ugradnih šipki i hvatača (šapa-stopala) koji dolaze u kompletu. Ovaj set je posebno dizajniran da se savršeno uklapa u vaš BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-) i omogućava vam da bezbedno i sigurno montirate sve potrebne nosače za vašu opremu.

Sertifikati koji garantuju kvalitet i bezbednost

Možete biti sigurni da su ovi krovni nosači proizvedeni u skladu sa najvišim standardima. Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate koji garantuju njihovu kvalitet i bezbednost. GS-TÜV sertifikat potvrđuje da su ovi nosači testirani i ispuni svaki bezbednosni zahtev. City Crash sertifikat garantuje da su ovi nosači bezbedni čak i u slučaju sudara. CEPE/ONU sertifikat osigurava da su ovi nosači u skladu sa svim evropskim regulatornim standardima.

Besplatna montaža i dodatne opcije za još veću sigurnost

Kao dodatna pogodnost za naše kupce, obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način možete biti sigurni da će vaši nosači biti pravilno instalirani i da će vam pružiti optimalnu sigurnost tokom vožnje.

Takođe, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno osigurali vašu opremu. Bravice se kupuju opciono i nije ih neophodno imati za montažu krovnih nosača. Ali, ukoliko želite još veću sigurnost, preporučujemo da nabavite i ove dodatne bravice.

Krovni nosači koji pružaju maksimalnu nosivost

Set krovnih nosača sastoji se od dve krovne šipke i četiri krovna hvatača (šape-stopala). Ove krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju maksimalnu dužinu od 118cm. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, moći ćete poneti sve što je potrebno za udobno putovanje. Bez obzira da li je reč o krovnim koferima, nosačima bicikala ili nosačima skija, ovi krovni nosači su dizajnirani da pruže sigurno i pouzdano postolje za vašu opremu.

Specifikacije:

 • Set krovnih nosača za BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 118cm
 • Nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
 • Uključuje krovnu šipku Cruz Airo X i krovni kit Cruz 935-699

Prednosti:

 • Aerodinamične aluminijumske šipke za vrhunsku performansu
 • Jednostavna instalacija za vašu udobnost
 • Set koji se savršeno uklapa u vaš BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-)
 • Sertifikati koji garantuju kvalitet i bezbednost
 • Besplatna montaža krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima
 • Dodatne opcije za još veću sigurnost
 • Maksimalna nosivost od 75kg

Zaključno, krovni nosači BMW 4 (F36) Grand Coupe 4 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X su savršen izbor za sve ljubitelje udobne i sigurne vožnje. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama koje pružaju vrhunsku performansu, lakoćom ih možete instalirati na vaš automobil. Sigurnost je zajamčena sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. I najbolje od svega, uživaćete u besplatnoj montaži u našim maloprodajnim objektima. Ne gubite vreme i obezbedite sigurno postolje za vašu opremu danas!

Prednosti:

 • Aerodinamične aluminijumske šipke
 • Jednostavna instalacija
 • Maksimalna nosivost od 75kg
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja