рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14193 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 TOURING E46 (1999-2005), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža
  • Prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina

Dobrodošli nazad! Danas ćemo govoriti o fantastičnom proizvodu koji će vam olakšati prevoz tereta na vašem vozilu. Predstavljamo vam Krovne nosače BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celične sipke – Nordrive Club M.

Ovi krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa sertifikatom GS-TÜV, možete biti sigurni da su ovi nosači prošli sve rigorozne testove i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Podešavanje po meri i laka montaža

Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno. Šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja. Takođe, krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina.

Savršena sigurnost i nosivost

Prednost ovih krovnih nosača je njihova maksimalna nosivost od čak 100kg. To znači da možete prevoziti sve što vam je potrebno bez straha od oštećenja ili nestabilnosti. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, što ih čini pogodnim za većinu vozila.

Pažljivo čitanje uputstava i bezbednosna pravila

Da bi ste obezbedili sigurnu upotrebu ovih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, morate strogo da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste izbegli neželjene situacije.

Zaključak

Krovni nosači BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celične sipke – Nordrive Club M su neophodan dodatak za vaše vozilo ako želite da udobno i bezbedno prevozite teret. Sa jednostavnom montažom, visokokvalitetnim materijalom i maksimalnom nosivošću, ovi nosači će ispuniti sve vaše potrebe. Uverite se sami u njihovu kvalitet i sigurnost, i postanite deo Nordrive porodice.


Napomena: Prodajnu ponudu za Krovne nosače BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celične sipke – Nordrive Club M možete pronaći na našem zvaničnom sajtu OXO MARKET. Ne zaboravite da pogledate i ostale slične proizvode iz naše ponude.

Napominjemo da je ovaj opis proizvoda pisao stručnjak za marketing i copywriting, te da nije naručen od strane vlasnika proizvoda niti je sponzorisan.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja