рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E46) Coupe 3 vrata (2000-2006), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9095 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E46) COUPE 3 VRATA (2000-2006), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

PREDNOSTI

 • Atrakivan i ekskluzivan dizajn – Krovni nosači Airo Fix imaju estetski izgled koji se slaže sa novim modelima vozila. Ne samo da pružaju praktičnost, već i dodatnu dozu stila automobilu.
 • Kvalitetna izrada – Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, koji je izdržljiv i dugotrajan. Hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.
 • Niska visina stopa – Krovne šipke Airo Fix imaju hvatače (stope) smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Ova karakteristika takođe umanjuje ukupnu visinu krovnog nosača.
 • Odličan koeficijent otpora vazduha – Zahvaljujući aerodinamičnom dizajnu, krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha. To znači da će vaše putovanje biti tiše i udobnije.
 • Poboljšano prigušenje buke – Krovne šipke Airo Fix imaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. To znači da ćete se moći fokusirati na vožnju i uživati u tišem putovanju.
 • Lako postavljanje dodatne opreme – Kanal na gornjoj strani krovne šipke olakšava postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Sve što treba da uradite je da ih jednostavno namestite na krovne šipke i spremni ste za avanturu.
 • Visoka nosivost – Krovne šipke su dizajnirane da izdrže težinu do 75kg, tako da možete bezbedno prevoziti sve potrebne stvari na putovanjima.
 • Set za montažu uključen – Kupovinom krovnih nosača dobijate kompletan set spreman za ugradnju. Ne morate brinuti o tome da li ćete morati da kupite dodatne delove – sve što vam je potrebno već je uključeno.

SPECIFIKACIJE

 • Tip proizvoda: Krovni nosači
 • Kompatibilnost: BMW 3 (E46) Coupe 3 vrata (2000-2006)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači BMW 3 (E46) Coupe 3 vrata (2000-2006), alu šipke – Cruz Airo Fix, su odlično rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost.

Svaki detalj ovih krovnih nosača je pažljivo osmišljen kako bi vam omogućio bezbrižno putovanje. Njihov aerodinamični dizajn, sa niskim kačenjem na krov automobila, ne samo da smanjuje otpor vazduha, već i doprinosi estetskom izgledu vašeg vozila. Krovne šipke Airo Fix imaju modernu i atraktivnu estetiku, koja se skladno uklapa sa novim modelima vozila.

Kada sam testirao ove krovne nosače, primetio sam da su izuzetno jednostavni za montažu. Set za montažu dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što trebate da uradite je da ih pravilno postavite na vaš automobil i zategnete. Uz nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje, ali one nisu neophodne za montažu.

Jedna od stvari koja me zaista impresionirala je niska visina stopa na ovim krovnim nosačima. Ovo ne samo da doprinosi estetskom izgledu automobila, već i olakšava postavljanje dodatne opreme. Kanal na gornjoj strani krovne šipke omogućava vam jednostavno postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Ono što je takođe važno napomenuti je da ovi krovni nosači imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što znači da će vaše putovanje biti tiše i udobnije. Možete se fokusirati na vožnju i uživati u prijatnom putovanju bez nepotrebnih buka.

Kada je reč o sigurnosti, ovim krovnim nosačima možete potpuno verovati. Posebna sertifikacija (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU) garantuje visok nivo kvaliteta i sigurnost prilikom prevoza. Takođe, svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovog nosača prilikom kupovine.

Uz krovne nosače BMW 3 (E46) Coupe 3 vrata (2000-2006), alu šipke – Cruz Airo Fix, ne samo da dobijate vrhunski proizvod, već i odličnu uslugu. Pružajući vam sve što je potrebno za montaž

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja