рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E46) Compact 3 vrata (2001-2004), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9093 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E46) COMPACT 3 VRATA (2001-2004), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set krovnih nosača savršen za vaš automobil

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje njihovu izdržljivost. Ovi krovni nosači su kompletan set koji je spreman za montažu. U zavisnosti od modela nosača, dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krovova automobila.

Jedna od odlika koje svaki Cruz krovni nosač poseduje su sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju visok kvalitet i bezbednost proizvoda. Uz svaku kupovinu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža, kako biste imali potpuno bezbrižno iskustvo.

Važan deo za prevoz svega što vam je potrebno

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Oni vam omogućavaju da na praktičan način prenesete sve što vam je potrebno bez opterećivanja unutrašnjeg prostora vozila.

Set krovnih nosača koji predstavljamo vam je namenjen BMW 3 (E46) Compact modelu sa 3 vrata, koji je proizveden u periodu od 2001. do 2004. godine. Ovaj set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji su potrebni za njihovu montažu. Cena ovog seta odnosi se upravo na navedene delove.

Moguće je poručiti i bravice za zaključavanje nosača kao dodatnu opremu (opciono). Važno je napomenuti da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Krovnih šipke – Cruz Airo Fix Dark

Jedan od sastavnih delova ovog seta su krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark. One su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, čiji je dizajn inspirisan izgledom avionskog krila. Sve šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Jedna od prednosti ovih šipki je njihova niska visina. To doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila i pomaže u smanjenju ukupne visine krovnog nosača. Pored toga, ove krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa običnim krovnim nosačima.

Dodavanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača za skije je veoma jednostavno, zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 108cm, dok je maksimalna nosivost ovog seta krovnih nosača 75kg.

Uputstvo za montiranje ovih krovnih šipki možete pročitati ovde.

Krovni Kit – Cruz 936-014

Krovni kit je deo koji je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je posebno dizajniran tako da odgovara specifičnom tipu automobila za koji je namenjen. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, koji garantuje sigurnu i pouzdanu montažu krovnih nosača.

Uputstvo za montiranje krovnog kita možete pročitati ovde.

Bezbednost i uputstva za korišćenje

Prilikom korišćenja krovnih nosača, važno je obratiti pažnju na bezbednosna uputstva koja su priložena uz proizvod. Molimo vas da pažljivo pročitate ova uputstva i strogo ih se pridržavate kako biste osigurali bezbedno korišćenje i sprečili moguće nezgode. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Molimo vas da imate u vidu da je zemlja porekla ovog proizvoda Španija.

Za više informacija o ovim krovnim nosačima posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Kako biste pregledali kompletnu ponudu krovnih nosača, posetite OVDE.


Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU za visok kvalitet i bezbednost
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objekt
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja