рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7797 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (F21) 3 VRATA (2012-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret na krovu vašeg automobila. Sa najkvalitetnijim aluminijumskim ili čeličnim profilima, krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe.

Naš set krovnih nosača je pouzdano i sigurno rešenje koje vam omogućava da prenesete teret bez brige. Set se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za montažu na vašem vozilu.

Sertifikovani kvalitet

Za vašu bezbednost i sigurnost, svi naši krovni nosači su sertifikovani. Poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To vam garantuje da dobijate proizvod koji je prošao rigorozna testiranja i udovoljava najvišim standardima kvaliteta.

Laka montaža i besplatna podrška

Uz svaki naš set krovnih nosača, obezbeđujemo besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno postavljeni i osigurani za sigurnu vožnju.

Univerzalna upotreba

Krovni nosači su neophodni deo opreme kada želite da koristite krovne kofera, nosače za bicikle ili nosače za skije. Bez obzira na vaše potrebe, naši krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i sigurno prenesete sve što vam je potrebno.

Set krovnih nosača za BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020)

Naš set krovnih nosača specifično je dizajniran za BMW 1 (F21) sa 3 vrate između 2012. i 2020. godine. Ovaj set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, spremna za montažu na vašem vozilu.

Aluminijumske aerodinamične šipke

Krovne šipke uključene u ovaj set su Cruz Airo Fuse. One su napravljene od aluminijuma i imaju aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vetra i buku prilikom vožnje. Ove šipke su integrisane i spojene sa hvatačima, što ih čini estetski privlačnim i savršeno prilagođenim dizajnu vašeg vozila.

Jednostavna montaža

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna. Uz naš set, dobićete sve potrebne delove i uputstvo za montažu. Uz malo truda, možete sami postaviti krovne nosače i biti spremani za prevoz tereta na vašem vozilu.

Specifikacije:

  • Model: BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020)
  • Tip nosača: Aluminijumske šipke
  • Dužina šipki: 90cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

  • Siguran i pouzdan način prevoza tereta na krovu vašeg vozila
  • Integrisane aerodinamične aluminijumske šipke sa hvatačima male visine
  • Estetski privlačan dizajn koji se savršeno uklapa u dizajn vašeg vozila

Poručite već danas!

Nabavite svoj set krovnih nosača BMW 1 (F21) 3 vrata (2012-2020) i iskusite sve prednosti koje vam pruža. Ne propustite priliku da obezbedite siguran, pouzdan i praktičan način prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Kliknite ovde i poručite svoj set krovnih nosača danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dodeljenih podataka i ne odražava stvarne karakteristike proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja