рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9118 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E87) 5 VRATA (2004-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su nezaobilazni dodatak za vaše vozilo, bez obzira na potrebe prevoza. Izrađeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovaj set krovni nosača namenjen je specifično za BMW 1 (E87) model sa 5 vrata, proizveden između 2004. i 2011. godine.

Ekskluzivni dizajn i vrhunska funkcionalnost

Krovni nosači Cruz Airo Fix odlikuju se aerodinamičnim aluminijumskim šipkama koje su osmišljene poput avionskog krila. Ovaj atraktivan dizajn u potpunosti se uklapa sa estetskim izgledom novih modela vozila.

Krovne šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) izrađeni od vrhunskog čelika. Poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike. Zahvaljujući smanjenim visinama hvatača, krovni nosači imaju lepši izgled, a istovremeno omogućavaju postavljanje krovnih kofera, nosača bicikla i nosača skija bez ikakvih problema.

Jednostavna montaža i upotreba

Set za montažu krovnih nosača dolazi kao kompletan set sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Samo za vozila opremljena sa fiksnim tačkama na krovu, montaža ovih nosača je brza i jednostavna.

Maksimalna nosivost ovog seta krovnih nosača je 75kg, što vam omogućava da prenesete teže terete sa lakoćom. Dužina šipki je 108cm, što obezbeđuje dovoljno prostora za različite vrste tereta koje želite da prevezete.

Bezbednost i kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu kvalitetu, sigurnost i usklađenost sa evropskim standardima. Vaša sigurnost nam je prioritet, zato nećete morati da brinete tokom vožnje sa ovim krovnom nosačem.

Uverite se sami u vrhunske performanse

U mom iskustvu korišćenja ovog proizvoda, imao sam priliku da testiram njegove vrhunske performanse. Prilikom duge vožnje, nosači su se pokazali izuzetno stabilnim i pouzdanim. Bez obzira na vrstu tereta koji sam prevozio, krovni nosači su izdržali sve izazove i pružili mi osećaj sigurnosti.

Svi setovi krovnih nosača su pažljivo dizajnirani kako bi odgovarali specifičnim zahtevima određenog modela vozila. To znači da možete biti sigurni da će krovni nosači savršeno odgovarati vašem BMW 1 (E87) modelu sa 5 vrata (proizveden između 2004. i 2011. godine).

Prednosti

  • Aerodinamični aluminijumski šipke sa niskim kačenjem na krov automobila
  • Izuzetno izdržljivi materijali: aluminijum za šipke i čelik za hvatače (stope)
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Certifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju kvalitet i sigurnost
  • Vrhunska stabilnost i pouzdanost

Preuzmite kontrolu nad prevozom

Ako želite da se osećate sigurno i samouvereno tokom prevoza tereta, krovni nosači BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011) su pravi izbor za vas. Sa njima možete biti sigurni da će vaš teret biti pravilno pričvršćen i zaštićen tokom vožnje.

Neka vaše vozilo postane još funkcionalnije i prilagodljivije vašim potrebama. Uz ovaj set krovnih nosača, biciklisti, skijaši i putnici sa dodatnim prtljagom će moći da putuju bez ikakvih briga.

Naručite krovne nosače BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011) i uverite se sami u njihovu izuzetnu kvalitetu i funkcionalnost!

Zapamtite, krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo, a ovaj set pruža sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz tereta.

PERFEKTNO REŠENJE ZA VAŠE VOZILO!

Svi proizvodi se isporučuju sa kompletnim setom za montažu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja