рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E82) Coupe 2 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC9116 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E82) COUPE 2 VRATA (2007-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Set za jednostavnu montažu i siguran prevoz

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, Cruz Airo X krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost pri transportu.

Sigurnost i pouzdanost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini pouzdanim izborom za vaše vozilo. Uz to, svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Univerzalna upotreba

Različite verzije krovnih nosača omogućavaju njihovu montažu na automobile sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama. Ovi krovni nosači su neophodan dodatak koji vam omogućava da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Airo X šipke za aerodinamičnost i atraktivan dizajn

Cruz Airo X krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje sigurnost i dugotrajnost. Njihov atraktivan dizajn poboljšava izgled vašeg vozila. Sa dobro izbalansiranim koeficijentom otpora vazduha i poboljšanim prigušenjem buke, ove šipke pružaju udobnost tokom vožnje.

Jednostavna montaža i praktičnost

Krovne šipke Airo X se jednostavno i brzo montiraju na krov vašeg vozila. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, dodatna oprema poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije se lako i sigurno postavlja.

Specifikacija

 • Model: Krovni nosači BMW 1 (E82) Coupe 2 vrata (2007-2014)
 • Tip: Alu šipke – Cruz Airo X
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamični dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku
 • Visokokvalitetni materijali za sigurnost i dugotrajnost
 • Jednostavna montaža i praktičnost

Uverite se u kvalitet i sigurnost

Pružite sebi i svom vozilu vrhunski proizvod koji će vam olakšati transport svega što vam je potrebno. Kupovinom Cruz Airo X krovnih nosača, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta koji će vas pratiti na svakom putovanju.

Ne čekajte, poručite svoje krovne nosače danas!

PROS

 • Aerodinamični dizajn za smanjenje otpora vazduha i buke
 • Visokokvalitetni materijali za sigurnost i dugotrajnost
 • Jednostavna montaža i praktična upotreba

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja