рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi Q7 SUV (2006-2009) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6053 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI Q7 SUV (2006-2009) SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Sve što vam je potrebno za prevoz na krovu vašeg vozila

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodan deo koji vam je potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl.

Kompletan set za jednostavnu montažu

Krovni nosači Audi Q7 SUV (2006-2009) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102, predstavljaju kompletnu set koji je potreban da biste imali krovne nosače na svom vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš stručni tim će vam pružiti dodatne informacije i savete.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije informisali. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za vaše potrebe.

Prednosti:

  • Lako montiranje: Set dolazi kao kompletna celina, spremna za ugradnju.
  • Kvalitetan materijal: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Univerzalna upotreba: Možete koristiti ove nosače za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl.

Svi vaši prevozni problemi rešeni uz pomoć krovnih nosača Audi Q7 SUV (2006-2009) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102. Nabavite svoj set danas!

Slike proizvoda su ilustrativne.

Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu pruženih informacija o proizvodu i ne odražava tačne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja