рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q5 (I/8R) 5 vrata (2008-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9107 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q5 (I/8R) 5 VRATA (2008-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Kompletno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe u prevozu. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost. Spremni su za montažu i dolaze kao kompletan set.

Izuzetno kvalitetni i sigurni nosači

Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Možete biti potpuno sigurni u svoju kupovinu.

Jednostavna montaža bez dodatnih troškova

Kao dodatna pogodnost, uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža. To znači da se ne morate brinuti o dodatnim troškovima montaže i možete biti sigurni da će vaši krovni nosači biti pravilno postavljeni.

Praktično i neophodno rešenje

Krovni nosači su neophodni za montiranje dodatne opreme na krov vašeg automobila, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski nosači. Sa ovim nosačima, možete nositi sve što vam je potrebno i uživati u svojim avanturama.


Prednosti:

  • Kvalitet i sigurnost: Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje visok kvalitet i bezbednost.
  • Besplatna montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.
  • Praktičan dodatak: Krovni nosači omogućavaju montažu dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača.

Ne propustite priliku da dodate ovaj kvalitetan i siguran dodatak na svoj Audi Q5 (I/8R) model. Sa Cruz Airo Fix Dark krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno montirana i spremna za svaku avanturu.

Poručite danas i isplanirajte putovanja bez brige!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja