рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q3 (I/8U) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9142 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q3 (I/8U) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ali ne bilo koji krovni nosači – već Krovni nosači Audi Q3 (I/8U) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su prilagođeni specifičnom modelu Audi Q3 (I/8U) i garantuju savršeno uklapanje i sigurnost.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati su potvrda visokog kvaliteta i bezbednosti ovih nosača. Možete se u potpunosti osloniti na Cruz brend kada su u pitanju krovni nosači.

Montaža bez brige

Svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača kada kupuje ovaj Cruz model u našim maloprodajnim objektima. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno montirani i sigurni za korišćenje.

Aerodinamičan dizajn za maksimalne performanse

Krovni nosači Cruz Airo Fix imaju aerodinamične aluminijumske šipke, inspirisane avionskim krilom. Estetski dizajn ovih šipki u potpunosti se uklapa sa izgledom novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

Lep i tihi prevoz

Hvatači (stope) su smanjene visine, što ukupnom izgledu krovnih nosača daje elegantan izgled. Takođe, ova niska visina umanjuje otpor vazduha i prigušuje buku tokom vožnje. Ako cenite kvalitetan i udoban prevoz, ovi krovni nosači će vas oduševiti.

Jednostavno korišćenje i sigurnost

Krovne šipke Airo Fix imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Možete biti sigurni da će sve vaše dragocenosti biti sigurno i čvrsto pričvršćene dok putujete.

Specifikacija:

  • Tip krovnih nosača: Aluminijumske šipke
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor vazduha i tihu vožnju
  • Bezbedno i čvrsto pričvršćivanje vaše dodatne opreme
  • Garancija kvaliteta i sigurnosti sertifikovana GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU

Sve što vam je potrebno za savršeno putovanje

Uz Krovni nosači Audi Q3 (I/8U) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno za savršeno putovanje. Bez obzira da li planirate porodični izlet, sportsko takmičenje ili avanturističko putovanje, ovaj krovni nosač će vam pružiti sigurnost i udobnost koja vam je potrebna.

Nabavite svoj set krovnih nosača Audi Q3 (I/8U) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix odmah i uživajte u bezbrižnom putovanju!

Imajte na umu da su sve karakteristike ovog proizvoda zasnovane na podacima proizvođača i mogu se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu proizvoda

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Nudimo širok izbor krovnih nosača za sve modele automobila. Posetite naš sajt da biste pregledali celokupnu ponudu krovnih nosača i pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Montaža krovnih nosača

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete pozvati našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete pravi set krovnih nosača i pružiti vam sve potrebne informacije o montaži.

Vaša sigurnost nam je važna

Pažljivo pročitajte bezbednosna uputstva pre montaže krovnih nosača i strogo se pridržavajte navedenih pravila. Naša želja je da vam obezbedimo sigurno i udobno putovanje, stoga je važno da pravilno montirate krovne nosače i redovno ih proveravate.

Sprem

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja