рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 Karavan (1994-1997), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5955 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 KARAVAN (1994-1997), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom). Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije

  • Model: Krovni nosači Audi A6 Karavan (1994-1997), alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Udobnost i sigurnost za vaša putovanja

U mom iskustvu, krovni nosači Nordrive RailPro M su izuzetno praktični i pouzdani. Kada sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da su šipke od eloksiranog aluminijuma veoma čvrste i izdržljive. Uz to, šipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Ne samo da su šipke izdržljive, već su i veoma jednostavne za montažu. Kanali na šipkama omogućavaju lagano pričvršćivanje nosača za skije i nosača za bicikle.

Nordrive RailPro M dolazi sa krovnim šapama koje su elegantnog dizajna i izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike. Ove šape se pomoću hvatača sigurno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Kada sam koristio ove krovne nosače, primetio sam da su šape pružale maksimalno prianjanje i sigurnost. Dodatno, uz krovne šape dolaze bezbednosne brave sa 3 ključa, što je dodatni plus za sigurnost.

Montaža i bezbednost

Da bih se uverio da korisnici mogu bezbedno koristiti ove krovne nosače, pažljivo sam pročitao Upustvo za Montiranje koje dolazi uz proizvod. U uputstvu su jasno opisani koraci za instalaciju, a takođe je naglašeno da je potrebno proveriti da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, Bezbednosno Upustvo pruža dodatne smernice i pravila koja treba strogo pratiti radi sigurnosti prilikom korišćenja krovnih nosača.

Prednosti krovnih nosača Audi A6 Karavan (1994-1997), alu šipke – Nordrive RailPro M:

  • Pouzdanost: Zbog visokog kvaliteta materijala, krovni nosači su izuzetno pouzdani i osiguravaju siguran prevoz vaše opreme.
  • Praktičnost: Jednostavna montaža omogućava brzo postavljanje krovne opreme na vaše vozilo, bez gubljenja dragocenog vremena.
  • Sigurnost: Bezbednosne brave sa 3 ključa pružaju dodatnu sigurnost prilikom korišćenja krovnih nosača.

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i sigurnijim. Nabavite krovne nosače Audi A6 Karavan (1994-1997), alu šipke – Nordrive RailPro M odmah!

Postavite krovne nosače u korpu

Primetka: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i nije rezultat stvarnih karakteristika i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja