рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9130 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C6) SEDAN 4 VRATA (2004-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Upoznajte savršeno rešenje za transport na vašem vozilu

Krovnim nosačima do maksimalne efikasnosti

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše transportne potrebe na vozilu. Izrađeni su od vrhunskog aluminijumskog profila, prilagođenog modelu nosača. Dolaze kao kompletan set koji je spreman za jednostavnu i brzu montažu. U zavisnosti od tipa krova vašeg automobila, dostupne su različite verzije nosača. Mogući su nosači sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To vam garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda. Takođe, kupci imaju mogućnost besplatne montaže krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Neophodan dodatak za svaki automobil

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa njima možete da prevozite sve potrebne stvari na putovanjima i uživate u aktivnostima na otvorenom.

Krovni nosači za Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T

Ovaj set krovnih nosača je specijalno dizajniran za Audi A6 (C6) Sedan sa 4 vrata, proizveden između 2004. i 2011. godine. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena se odnosi na kompletan set.

Aerodinamične aluminijumske šipke

Krovne šipke tipa Airo T predstavljaju vrhunski izbor za vaš Audi A6. Izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma i imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Ove šipke imaju modernu i atraktivnu estetiku koja će se savršeno uklopiti sa izgledom vašeg vozila.

Montaža krovnih šipki je jednostavna i brza zahvaljujući posebnom dizajnu. Hvatači (stope) su napravljeni od kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani šipke se nalazi kanal koji omogućava lako montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija.

Maksimalna nosivost i dužina šipki

Dužina šipki je 118cm, a nosivost je impresivnih 75kg. Možete biti sigurni da će ovaj set krovnih nosača zadovoljiti sve vaše potrebe za transportom. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom, odlazak na skijanje ili biciklističku avanturu, ovi nosači će vam omogućiti siguran i bezbedan transport.

Uz dodatnu opciju bravica za zaključavanje

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje koje su opcionalne. One dodatno obezbeđuju vašu opremu i štite je od krađe. Napominjemo da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača, ali su preporučljive ukoliko želite dodatnu sigurnost.

Krovnim nosačima kvalitetno i bezbrižno putujte

Cruz Airo T krovni nosači su pravo rešenje za vas ukoliko želite siguran, funkcionalan i estetski privlačan dodatak za vaš Audi A6 (C6) Sedan. Njihov ekskluzivan dizajn zadovoljiće i najzahtevnije potrebe. Sigurno ćete biti oduševljeni njihovom kvalitetom i izgledom.

Prilikom montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo uputstvo za montažu i bezbednosno uputstvo. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T su proizvedeni u Španiji, od strane pouzdanog proizvođača Cruz. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali.

Učinite svoje putovanje udobnim i bezbrižnim uz Cruz Airo T krovne nosače. Poručite ih danas i budite sigurni da će vaša oprema biti bezbedna i na dohvat ruke.


Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Jednostavna i brza montaža krovnih nosača
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Uverite se u vrhunski kvalitet krovnih nosača našeg asortimana

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja