рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9131 Kategorija:

Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila

Opis proizvoda

Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači pružaju sigurnost i privlačan izgled vašem vozilu.

Kompletan set krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Pružajući vam savršeno rešenje za vaše krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark su neophodan dodatak za vaše avanture.

Ove aerodinamične aluminijumske šipke imaju avionsko krilo dizajn u crnoj boji, što im daje atraktivan izgled. Dodatno, šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma koji garantuje sigurnost i izdržljivost.

Kanali na gornjoj strani krovne šipke omogućavaju jednostavno montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija. Pružajući vam udobnost i jednostavnost pri korišćenju, ovi krovni nosači su dizajnirani tako da zadovolje vaše potrebe tokom putovanja.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što znači da možete slobodno transportovati svoje stvari bez brige o njihovoj sigurnosti.

Set krovnih nosača je jednostavno za montažu i dolazi sa kompletnim upustvom za postavljanje. Uz kupovinu ovih krovnih nosača, imate mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima.

Ne samo da su krovnos nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark praktični, već su i bezbedni. Ovi krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, naša tehnička podrška je dostupna na brojevima 021/442-954 ili 021/6339-223. Naše ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije i odgovore na sva vaša pitanja.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija.

Uverite se u kvalitet i pouzdanost ovih krovnih nosača posetom naše zvanične stranice proizvoda. Tamo možete pronaći još detalja o ovom proizvodu i uputstvo za montažu krovnih šipki.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza. Ne zaboravite da uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača kako biste obezbedili dodatnu sigurnost.

Specifikacije

 • Tip proizvoda: Krovni nosači Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila

Poručite krovne nosače Audi A6 (C6) Sedan 4 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark i uživajte u udobnosti i praktičnosti tokom vaših putovanja!

Ova ponuda važi samo na OXO MARKET-u. Ne propustite priliku i poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja