рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 Karavan (1995-2001), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5950 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 KARAVAN (1995-2001), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovih nosača za vaš Audi A4 Karavan

Krovni nosači su nezaobilazan dodatak za sve ljubitelje putovanja. Kako biste sebi i svojoj porodici omogućili udobno putovanje i prevoz tereta na krovu vozila, predstavljamo vam visokokvalitetne krovne nosače Nordrive RailPro M. Ovi aluminijumski nosači pružaju izuzetnu sigurnost i funkcionalnost prilikom prevoza krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača.

Lako montiranje i pouzdana sigurnost

Nordrive RailPro M krovni nosači pružaju sve što vam je potrebno u jednom setu. Spremni su za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš Audi A4 Karavan (1995-2001) i obezbeđuju čvrsto prijanjanje na krov automobila. Šipke su izrađene od izdržljivog aluminijumskog profila i poseduju kanale za ubacivanje gumenih profila. Ovi profili štite teret od klizanja i sprečavaju oštećenja.

Prijatno putovanje bez brige o teretu

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za prevoz različitih tereta na krovu vašeg Audi A4 Karavan (1995-2001). Montaža nosača za skije i nosača za bicikle nikada nije bila jednostavnija. T-profile koji se dobijaju uz nosače savršeno se uklapaju u kanale na šipkama, omogućavajući stabilno i sigurno postavljanje dodatne opreme.

Kompaktan dizajn i visoka nosivost

Krovne šape ovih nosača izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike i elegantnog su dizajna. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Bezbednosne brave sa 3 ključa dodatno obezbeđuju sigurnost tereta koji prevozite.

Specifikacije:

 • Model: Audi A4 Karavan (1995-2001)
 • Šipke: Aluminijumske, eloksirane
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti:

 • Jednostavna montaža i demontaža
 • Bezbedno i sigurno prijanjanje na krov automobila
 • Mogućnost montiranja nosača za skije i nosača za bicikle
 • Visoka nosivost i bezbednost tereta
 • Elegantan dizajn krovnih šapa
 • Brava sa 3 ključa za dodatnu sigurnost

Spremni za putovanje sa svim potrebnim dodacima? Ne gubite vreme, nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače za vaš Audi A4 Karavan (1995-2001) i uživajte u udobnom i sigurnom prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

Pogledajte sve Krovne Nosače u našoj ponudi i odaberite najbolje za svoje vozilo!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja