рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9150 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 SPORTBACK (8P) 5 VRATA (2004-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret na krovu vašeg automobila. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi obezbedili sigurnu i stabilnu podršku.

Funkcionalnost i kvalitet

Naši krovni nosači su dostupni kao kompletni set spremni za montažu na vaše vozilo. Bez brige oko kompatibilnosti, jer su prilagođeni za Audi A3 Sportback model (8P) sa 5 vrata, proizveden od 2004. do 2013. godine. Pružaju pouzdanu podršku i omogućavaju vam da bezbedno prevozite teret.

Sertifikovani i sigurni

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju kvalitet, bezbednost i pouzdanost naših proizvoda. Kada kupite krovne nosače od nas, dobijate i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Višenamenski nosači

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate sportske aktivnosti ili putovanje, naši krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno prenesete sve potrebne stvari.

Set za montažu krovnih nosača

Naš set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena ovog seta odnosi se na kompletan set koji vam je potreban za montažu na vaše vozilo.

Dodatna opcija – bravice za zaključavanje

Ukoliko želite dodatnu sigurnost i zaštitu, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača. One se kupuju opcionalno i nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Bravice će obezbediti da vaš teret bude siguran i da ne može biti ukraden.

Jednostavna montaža

Montaža krovnih nosača je vrlo jednostavna, čak i za one koji to rade prvi put. Sve potrebne informacije o montaži možete pronaći u priloženim uputstvima. Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne.

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Krovne šipke Airo T Dark su izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, što ih čini sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim. Njihov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Ove šipke imaju dužinu od 118 cm i maksimalnu nosivost od 75 kg.

Praktičan dizajn

Kanal na gornjoj strani krovne šipke omogućava lako montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Kada koristite krovne šipke Airo T Dark, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje.

Krovni kit – Cruz 935-414

Krovni kit je deo koji je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Cruz 935-414 krovni kit je specijalno dizajniran za Audi A3 Sportback model (8P) sa 5 vrata (2004-2013). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji pruža dodatnu sigurnost i stabilnost.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost i bezbednost drugih u saobraćaju su nam veoma važni. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbedno koristite krovne nosače. Ukoliko niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku i mi ćemo vam rado pomoći.

Prednosti

  • Aerodinamični dizajn šipki smanjuje otpor vazduha i buku
  • Visokokvalitetan aluminijum i čelik garantuju sigurnost i stabilnost
  • Jednostavna montaža i kompletan set za montažu
  • Mogućnost dodatne sigurnosti uz bravice za zaključavanje
  • Različite opcije krovnih nosača za vaše potrebe

NEMOJTE propustiti ovu priliku za sticanje izuzetno kvalitetnih krovnih nosača za vaš Audi A3 Sportback (8P) od 2004. do 2013. godine. Izaberite najbolje za svoje vozilo i bezbedno prenesite sve što vam je potrebno.

Kliknite ovde i poručite vaše krovne nosače odmah!

Molim vas da pročitate sve informacije o proizvodu pažljivo pre nego što donesete odluku o kupovini. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naša ljubazna tehnička podrška će vam rado pomoći.

Napomena: Ova informacija je kreirana na osnovu detalja o proizvodu koje smo dobili i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja