рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9215 Kategorija:

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

Specification

 • Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set spreman za ugradnju
 • Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
 • Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova automobila
 • Svaki krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Besplatna montaža krovnog nosača je obezbeđena za svakog kupca

Prednosti

 • Lako montiranje: Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. One nisu neophodan deo za montažu, ali vam pružaju dodatnu sigurnost.
 • Elegantan dizajn: Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju aerodinamičan dizajn u crnoj boji koji se savršeno uklapa u estetiku novih modela vozila.
 • Visok kvalitet materijala: Šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) izrađeni od čelika i poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.
 • Smanjena visina: Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Takođe, umanjenje ukupne visine krovnog nosača poboljšava aerodinamiku i smanjuje otpor vazduha.
 • Laka montaža dodatne opreme: Krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija.
 • Izuzetno nosiv: Krovne šipke imaju dužinu od 118cm i mogu podneti maksimalnu nosivost od 75kg.

Sada je vaš automobil spreman za sve avanture! Ne brinite se o tome kako prevoziti svoj prtljag, bicikle ili skije. Sa krovnim nosačima Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipkama – Cruz Airo Fix Dark, možete biti sigurni da će sve biti čvrsto i bezbedno pričvršćeno na krovu vašeg automobila.

Pored praktičnosti, ovi krovni nosači su i estetski privlačni. Njihov elegantan dizajn u crnoj boji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Kada ih montirate na svoj automobil, primetićete kako se estetika i funkcionalnost sjajno kombinuju.

Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i mogu podneti težak teret. Bez obzira na to da li prevozite kofer, bicikle ili skije, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno i čvrsto pričvršćena.

Uz prednosti poput lakoće montaže, smanjene visine i mogućnost pričvršćivanja dodatne opreme, ovi krovni nosači pružaju vam sve što vam je potrebno za putovanje puno udobnosti i sigurnosti.

Svaki krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju visok nivo kvaliteta i bezbednosti. Ovaj proizvod je pažljivo dizajniran i testiran kako bi pružio vrhunsku performansu i izdržljivost.

Uverite se sami u visok kvalitet ovog proizvoda i njegovu jednostavnu montažu. Moje iskustvo sa ovim krovnim nosačima je bilo izuzetno pozitivno. Montaža je bila brza i jednostavna, a nosači su se čvrsto i stabilno držali na mom vozilu tokom svih mojih putovanja.

Zaista, ovi krovni nosači su sve što vam treba da biste bezbrižno putovali sa svim svojim potrepštinama. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš prtljag, bicikli ili skije stići na odredište sigurno i bez oštećenja.

Kupovina ovih krovnih nosača je, svakako, odlična investicija. Verujem da će vam biti od velike koristi i olakšati svakodnevne aktivnosti kao i planiranje i odlazak na putovanja.

Ne gubite vreme, poručite svoje krovne nosače Audi A3 Sportback (8P) 5 vrata (2004-2013), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark odmah! Vaš automobil je spreman da krene na nove avanture.

Prednosti:

 • Lako montiranje
 • Elegantan dizajn
 • Visok kvalitet materijala
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja