рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 (8V) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9210 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 (8V) 3 VRATA (2012-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa krovnim nosačima, vaše putovanje će biti udobno, bezbedno i efikasno. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Audi A3 (8V) modele sa 3 vratima (2012-2020), i pružaju neprikosnovenu sigurnost i praktičnost.

Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, Cruz Airo T krovni nosači su pouzdani i izdržljivi. Ovaj set krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set, spreman za ugradnju. Bez obzira da li putujete na odmor, vikend izlet ili bavite se sportskim aktivnostima, ovi krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i lako prenesete sve što vam je potrebno.

Značajke krovni nosača Audi A3 (8V) 3 vrata (2012-2020), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Posebno dizajnirani za Audi A3 (8V) modele sa 3 vratima (2012-2020)
  • Aerodinamične šipke sa atraktivnim dizajnom
  • Jednostavna montaža i korišćenje
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Hvatači (stope) od kvalitetnog čelika i poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike

Sigurnost i Kvalitet

Cruz Airo T krovni nosači su prošli sve neophodne testove sigurnosti i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi krovni nosači visokog kvaliteta i pružaju izuzetnu sigurnost prilikom prevoza robe na krovu vašeg vozila. Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđena je besplatna montaža kako bi se osigurala pravilna instalacija.

Poboljšana upotrebljivost i praktičnost

Kada je u pitanju sigurnost i funkcionalnost, Cruz Airo T krovni nosači su na samom vrhu. Zahvaljujući aerodinamičnim aluminijumskim šipkama, ovaj set krovnih nosača omogućava manji otpor vazduha i smanjenu buku pri kretanju. To znači ugodnije putovanje za vas i vaše saputnike.

Sada imate mogućnost da dodate krovni kofer, nosače za bicikle ili ski nosače, što će vam omogućiti transport različitih vrsta tereta. Bez obzira na to da li putujete na dug put ili se samo upućujete u dnevnu avanturu, Cruz Airo T krovni nosači će vam dati sigurnost, udobnost i praktičnost koju zaslužujete.

Ovaj set krovnih nosača je kompatibilan i savršeno se uklapa sa Audi A3 (8V) modelima sa 3 vratima (2012-2020). Bez obzira da li ste avanturista ili imate porodicu koja zahteva dodatan prostor za prtljag, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Prednosti:

  • Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Aerodinamični dizajn za manji otpor vazduha i smanjenu buku
  • Jednostavna montaža i korišćenje

Poručite svoje Cruz Airo T krovne nosače odmah i iskoristite sve prednosti koje oni pružaju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja