рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9205 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A1 SPORTBACK (I/8X) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači za sve tvoje potrebe prevoza

Krovni nosači su savršeno rešenje za prevoz stvari na tvom vozilu. Izrađeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su postavljeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova tvog automobila.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovaj brend je poznat po visokom kvalitetu i sigurnosti svojih proizvoda.

Osim što su izuzetno sigurni i pouzdani, krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače, tvoje putovanje će biti udobnije i bezbrižno.

Cruz Airo T Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke

Cruz Airo T Dark krovne šipke su jedinstvenog dizajna i savršene za tvoj Audi A1 Sportback (I/8X) sa 5 vrata (2012-2018). Izrađene od aerodinamičnog aluminijuma u crnoj boji, šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.

Krovne šipke Airo T Dark mogu se lako i brzo postaviti na krov tvojeg vozila. Imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što je rezultat visokokvalitetnog materijala i dizajna. Hvatači na šipkama su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dodatna oprema se sa lakoćom montira na krovne šipke. Bez obzira da li je u pitanju krovni kofer, nosač za bicikle ili ski nosač, ove šipke će ti omogućiti da lako i sigurno prevezeš sve što ti je potrebno.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Ove šipke su prilagođene tvojim potrebama i garantuju ti sigurnost i udobnost tokom svih putovanja.

Set za montažu krovnih nosača – kompletna oprema

Set za montažu krovnih nosača za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018) uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog kompleta je prikazana za navedeni set.

Opciono, možeš poručiti bravice za zaključavanje nosača kako bi dodatno osigurao svoj krovni nosač. Bravice nisu neophodan deo za montažu, ali nude dodatni nivo sigurnosti tvojim stvarima na krovu automobila.

Samo za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Specifikacije:

 • Set krovnih nosača za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018)
 • Aluminijumske šipke Airo T Dark
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Set uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope)
 • Opciono: bravice za zaključavanje nosača

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn šipki
 • Visok kvalitet materijala i izrada
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Bezbedno i udobno putovanje
 • Pruža mogućnost montiranja dodatne opreme
 • Siguran i ekskluzivan dizajn

Naruči krovne nosače za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018) i uživaj u sigurnom i udobnom putovanju!

Naruči

Napomena: Ova ponuda je dostupna samo na OXO MARKET-u.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja