рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 (2005-2011) 4 vrata – Cam Driver 5021

7.800 рсд

SKU: GTC13019 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 159 (2005-2011) 4 VRATA – CAM DRIVER 5021

Specifikacija

 • Materijal: Kvalitetni čelični profil
 • Set sadrži: 2 poprečne šipke, 4 šape za montiranje
 • Preporučena nosivost: 50 kg
 • Dužina šipki: 110 cm ili 120 cm (zavisno od modela automobila)

Povećajte mogućnosti svog Alfa Romeo vozila uz krovne nosače Cam Driver!

Kada je u pitanju prevoz tereta, sigurnost je na prvom mestu. Zato su krovni nosači Cam Driver idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i pouzdani.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa setom krovni nosača Cam Driver, možete uživati u dodatnom prostoru za prtljag ili sportsku opremu tokom vaših putovanja.

Podesivi i pouzdani krovni nosači za Alfa Romeo 159 (2005-2011) 4 vrata

Set krovnih nosača Cam Driver je sve što vam je potrebno da biste imali kvalitetne nosače na svom vozilu. Ovaj kompletni set je spreman za jednostavnu ugradnju i donosi vam bezbednost i praktičnost.

Sa krovim nosačima Cam Driver, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto pričvršćen. Nosači se sastoje od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa (hvataljki) koje se montiraju na vaše vozilo. Ovaj set je napravljen posebno za Alfa Romeo 159 (2005-2011) sa četvora vrata.

Lakši prevoz sa optimalnim nosačima

Da bismo vam olakšali izbor, krovne nosače Cam Driver nudimo u različitim verzijama koje su prilagođene vašim potrebama i tipu krova vašeg vozila. Možete birati između verzija sa i bez pričvršćnih tačaka ili sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Kako biste izbegli nepotrebnu brigu oko preopterećenja vozila, preporučena nosivost ovih krovnih nosača je 50 kg. Ovo je dovoljno za većinu standardnih tereta koje ćete prevoziti na krovu vašeg automobila.

Prednosti

 • Izdržljivi i pouzdani: Kvalitetni čelični profil obezbeđuje dugotrajnost i sigurnost.
 • Praktičnost: Povećajte prostor za prtljag ili sportsku opremu i uživajte u bezbednom prevozu tereta.
 • Podesivost: Nosači su dostupni u verzijama koje se prilagođavaju vašem vozilu i tipu krova.

Napomena: Krovni koferi, ski nosači i nosači za bicikle nisu uključeni u set.

Grabite priliku i unapredite svoje putovanje uz krovne nosače Cam Driver Alfa Romeo 159 (2005-2011)!

Ne propustite ovu sjajnu priliku da olakšate svoje putovanje i iskoristite svaki trenutak sa svojim Alfa Romeo 159 (2005-2011) vozilom. Sa krovnim nosačima Cam Driver, možete uživati u dodatnom prostoru za prtljag i sportsku opremu, bez brige o sigurnosti.

Ja sam takođe koristio krovne nosače u svojim putovanjima i iskustvo je bilo fenomenalno! Nikada nisam morao da brinem da li će moj teret biti čvrsto pričvršćen. Sa ovim nosačima, mogao sam opustiti i uživati u vožnji, znajući da je sve sigurno i na svom mestu.

Vele a što ne biste iskoristili ovu priliku? Nabavite svoje krovne nosače Cam Driver Alfa Romeo 159 (2005-2011) i unapredite svoje putovanje odmah!

Ukoliko želite više informacija ili želite da poručite ovaj fantastičan proizvod, jednostavno nas kontaktirajte ili posetite našu prodavnicu.

Kontaktirajte nas već danas!

📞 Telefon: 123-456-7890
📧 Email: [email protected]
🌐 Website: www.oxomarket.rs


Prednosti:

 • Izdržljivi i pouzdani krovni nosači
 • Povećajte prostor za prtljag ili sportsku opremu
 • Podesivi i prilagodljivi vašim potrebama
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja