рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo 156 Crosswagon (2004-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5942 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 156 CROSSWAGON (2004-2007), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Prednosti krovni nosača za vaš Alfa Romeo 156 Crosswagon

 • Sigurnost i praktičnost – Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su izuzetno sigurni i praktični za montažu na vašem vozilu.
 • Visokokvalitetni materijali – Šipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji omogućavaju jednostavno montiranje nosača za ski-opremu i bicikla. Gumeni profili u kanalima sprečavaju klizanje i oštećenja.
 • Jednostavna montaža – Krovne šape se pomoću hvatača lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane za maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine.
 • Maksimalna nosivost – Ovi krovni nosači mogu nositi do 100kg tereta, pružajući vam mogućnost da nosite sve što vam je potrebno na putovanjima.
 • Praktične funkcionalnosti – Krovne nosače možete koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl. To vam omogućava da maksimalno iskoristite prostor na vozilu i da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno za avanturu.

Detaljni opis krovnih nosača Alfa Romeo 156 Crosswagon

Krovni nosači Alfa Romeo 156 Crosswagon su idealan dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani sa fokusom na sigurnost i praktičnost. Opremljeni su kanalima koji omogućavaju jednostavno montiranje nosača za ski-opremu i bicikle.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovih nosača je njihova jednostavna montaža. Krovne šape se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Dizajnirane su da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da će vaš teret ostati siguran i na mestu.

Na šipke ovih krovni nosača možete lako montirati nosače za ski-opremu ili bicikle. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavno ubacivanje nosača i držanje ih na mestu. Gumeni profili u kanalima sprečavaju klizanje i oštećenja, čuvajući vašu opremu i vaše vozilo.

Dužina šipki je 120cm, što je optimalna dužina za većinu prevoznih potreba. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Maksimalna nosivost je impresivnih 100kg, tako da možete bezbrižno poneti sve što vam je potrebno na putovanjima.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Sve Nordrive krovne nosače poseduju GS-TÜV sertifikat, što je dodatna potvrda njihove sigurnosti i kvaliteta. Bezbednost vozača i putnika je uvek na prvom mestu, zato se uz Nordrive krovne nosače možete osećati sigurno i bezbrižno tokom putovanja.

Neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl, Nordrive krovni nosači su praktična investicija koja vam pruža veću fleksibilnost i mogućnost da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno na putovanjima. S obzirom na njihovu izuzetnu sigurnost, praktičnost i kvalitet, ovi krovni nosači su odličan izbor za svakog vlasnika Alfa Romeo 156 Crosswagon vozila.

Prednosti krovnih nosača Alfa Romeo 156 Crosswagon:

 • Sigurna i praktična opcija za prevoz tereta
 • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Jednostavna montaža na uzdužne krovne šine
 • Otporni na klizanje i oštećenja zahvaljujući gumenim profilima
 • Maksimalna nosivost do 100kg
 • Kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle

Za naručivanje i više informacija:

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte sve krovne nosače koji su dostupni u našoj ponudi.

Slike proizvoda

Zapamtite, krovni nosači Alfa Romeo 156 Crosswagon (2004-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M, pružaju vam siguran i praktičan način da nosite dodatne terete na vašem vozilu. Izuzetno kvalitetni materijali, jednostavna montaža i visoka nosivost čine ove krovne nosače idealnim izborom za sve vaše prevozne potrebe. Ne oklevajte, nabavite svoj set krovnih nosača i budite spremni za avanture na putu.

!!Naručite odmah i uživajte u svim prednostima krovnih nosača Alfa Romeo 156 Crosswagon!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja