рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Pezo Boxer (2006-2014),(2014-)

2.500 рсд

SKU: GTC6296 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE PEZO BOXER (2006-2014),(2014-)

Specifikacije

  • Originalne Pezo Boxer tepih patosnice
  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Izrađene od kvalitetnog materijala
  • Sadrže fiksatore za sprečavanje klizanja
  • Cena je za 1 set tepih patosnica

U potrazi ste za kvalitetnim tepih patosnicama za vaš Pezo Boxer automobil? Ne tražite dalje jer imamo savršeno rešenje za vas! Predstavljamo vam Tepih patosnice Pezo Boxer (2006-2014),(2014-) koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam vrhunsko iskustvo vožnje.

Kao vlasnik Pezo Boxer vozila, sigurno želite samo najbolje za svoj automobil, zar ne? Naše tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala i pažljivo su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Ovaj set tepih patosnica predstavlja originalnu opremu za Pezo Boxer (2006-2014),(2014-) modele. Svaka patosnica je napravljena tačno prema specifikacijama vozila, što znači da će savršeno pokriti podnu površinu i pružiti zaštitu od prljanja.

Jedna od sjajnih karakteristika ovih tepih patosnica je prisustvo fiksatora koji sprečavaju njihovo klizanje nakon montaže. Možete biti sigurni da će patosnice ostati čvrsto na mestu tokom vožnje, bez obzira na uslove na putu.

Kada je u pitanju cena, možete biti sigurni da dobijate izuzetnu vrednost za svoj novac. Cena je za ceo set tepih patosnica, što znači da ćete dobiti sve što vam je potrebno za vaš Pezo Boxer po neverovatnoj ceni.

Ne samo da su Tepih patosnice Pezo Boxer (2006-2014),(2014-) praktične i funkcionalne, nego su i estetski privlačne. Dizajnirane su tako da se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila, pružajući mu ne samo zaštitu, već i izgled koji ostavlja utisak.

Ako želite da saznate više o našoj ponudi gumenih i tepih patosnica, preporučujemo vam da posetite našu stranicu “Patosnice” na OXO MARKET. Tamo ćete naći širok izbor patosnica za različite marke i modele automobila.


Prednosti

  • Originalne Pezo Boxer tepih patosnice
  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Kvalitetni materijal
    ​​​​​​​

Sada kada znate sve o Tepih patosnicama Pezo Boxer (2006-2014),(2014-), vreme je da se odlučite za kupovinu. Neka vaš Pezo Boxer dobije sjajnu zaštitu koju zaslužuje, uz dodatak stila i elegancije.

Ne propustite priliku da svoj automobil opremite najboljim tepih patosnicama na tržištu. Posetite OXO MARKET i poručite svoj set Tepih patosnica Pezo Boxer (2006-2014),(2014-) danas! Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja