рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Isuzu D-Max (2020-)

2.500 рсд

SKU: GTC6536 Kategorije: ,

Tepih patosnice Isuzu D-Max (2020-)

Patosnice koje će zadovoljiti sve vaše potrebe!

Iskoristite prednosti tepih patosnica za Isuzu D-Max (2020-)

Tepih patosnice za Isuzu D-Max (2020-) predstavljaju savršen dodatak vašem vozilu. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji garantuje njihovu dugotrajnost i vrhunski izgled. Ove patosnice su tačno prilagođene za vaš tip vozila, što znači da savršeno odgovaraju prostoru na podu automobila.

Pored estetskog aspekta, tepih patosnice za Isuzu D-Max (2020-) pružaju i dodatnu zaštitu podu vozila. One sprečavaju ulazak prljavštine, vlage ili sitnih predmeta koji bi inače oštetili unutrašnjost vozila. Sa ovim tepih patosnicama, lakše ćete održavati čistim pod vašeg vozila, što je posebno važno tokom zimskih meseci kada se javlja veći broj prljanja.

Prilagođene i sigurne patosnice za vaš Isuzu D-Max (2020-)

Tepih patosnice za Isuzu D-Max (2020-) su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju prostoru na podu vozila. Svaki detalj je pažljivo razmatran i izrađen kako bi se postigao idealan oblik i dimenzije patosnica. Montaža patosnica je veoma jednostavna i ne zahteva nikakvo dodatno prilagođavanje. Brzo mogu biti postavljene u vašem vozilu.

Vaša sigurnost je naš prioritet. Zato su tepih patosnice za Isuzu D-Max (2020-) opremljene fikserima koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Možete se osećati sigurno tokom vožnje znajući da patosnice ostaju na svom mestu.

Kvalitetan izbor za vaš Isuzu D-Max (2020-)

Kada je reč o tepih patosnicama za Isuzu D-Max (2020-), kvalitet je naš glavni prioritet. Ove patosnice su originalne i proizvedene sa velikom preciznošću kako bi pružile vrhunsku zaštitu podu vašeg vozila. Izrađene su od izdržljivog materijala koji je otporan na habanje i pruža dugotrajan kvalitet.

Nabavite svoje tepih patosnice već danas i uverite se u njihovu izuzetnu vrednost. Naša cena je za kompletan set tepih patosnica, tako da dobijate sjajnu vrednost za svoj novac.

Prednosti tepih patosnica Isuzu D-Max (2020-):

  • Izuzetan kvalitet i precizno prilagođene vašem vozilu
  • Dodatna zaštita podu od prljanja i oštećenja
  • Sigurno prianjanje na podu automobila
  • Jednostavna montaža
  • Dugotrajnost i otpornost na habanje

Nabavite svoj set tepih patosnica za Isuzu D-Max (2020-) i uživajte u vrhunskom kvalitetu!

(Call to action: Naručite svoje tepih patosnice već danas i unapredite izgled i zaštitu svog vozila.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja