рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Hyundai i30 (2007-2011)

2.500 рсд

SKU: GTC6555 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HYUNDAI I30 (2007-2011)

Opis proizvoda

Tepih patosnice Hyundai i30 (2007-2011) su visokokvalitetne patosnice koje savršeno odgovaraju za vaš tip automobila. Ove tepih patosnice su izrađene od kvalitetnog materijala i pružaju izuzetnu zaštitu i udobnost za unutrašnjost vašeg vozila.

Slika koju vidite je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnica, dok se oblik patosnica prilagođava tipu vašeg automobila. Ove tepih patosnice su izrađene specifično za Hyundai i30 (2007-2011) model kako bi se savršeno uklopile u prostor za stopala vašeg vozila.

Prednosti

  • Precizno prilagođene: Tepih patosnice su tipske-originalne i precizno su proizvedene da savršeno pokriju pod vašeg vozila. Bez obzira na oblik i veličinu prostora za stopala, ove patosnice će se idealno uklopiti.

  • Kvalitetan materijal: Izrađene su od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje. Ovo znači da će tepih patosnice dugo trajati i zadržati svoj prvobitni izgled.

  • Fiksatori protiv klizanja: Ove patosnice imaju fiksatore koji onemogućavaju klizanje nakon montaže. To znači da će ostati čvrsto na svom mestu tokom vožnje, pružajući vam još veću sigurnost i udobnost.

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetan tepih
  • Kompatibilnost: Hyundai i30 (2007-2011)
  • Cena: 1 set tepih patosnica

Zaključak

Tepih patosnice Hyundai i30 (2007-2011) su idealan dodatak za vaš automobil. Njihov precizan oblik i kvalitetan materijal pružaju izuzetnu zaštitu i udobnost za unutrašnjost vozila. Sa fiksatorima protiv klizanja, ove patosnice će ostati čvrsto na svom mestu tokom vožnje.

Ne propustite priliku da poboljšate izgled i funkcionalnost svog Hyundai i30 (2007-2011) automobila. Poručite tepih patosnice danas i uživajte u udobnosti i zaštiti koje pružaju.

Prednosti

  • Precizno prilagođene vašem automobilu
  • Izdržljive i otporne na habanje
  • Fiksatori protiv klizanja

Postavite narudžbu i uverite se i sami u kvalitet ovih tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja