рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda Jazz (2015-2020)

2.500 рсд

SKU: GTC6610 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HONDA JAZZ (2015-2020)

Izuzetno kvalitetne tepih patosnice, pažljivo izrađene kako bi savršeno odgovarale vašoj Honda Jazz (2015-2020). Sa materijalom visokog kvaliteta i preciznim dizajnom, ove tepih patosnice su fantastičan dodatak vašem vozilu.

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Pogodne za vaš automobil

Patosnice su specijalno dizajnirane za Honda Jazz (2015-2020) i precizno se uklapaju. Sa ovim tepih patosnicama, ne samo da ćete imati odličnu zaštitu za podove svog vozila, već ćete i dodati dašak stila i elegancije svom automobilu.

Kvalitetan materijal

Ove tepih patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, ove patosnice će ostati čvrste i izgledaće kao nove. Vaš pod će biti zaštićen od prljavštine, abrazije i vlage.

Fiksatori za stabilnost

Napomena: Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Tepih patosnice Honda Jazz (2015-2020) poseduju fiksatore koji obezbeđuju stabilnost i sprečavaju klizanje patosnica čak i tokom intenzivne upotrebe. Možete biti sigurni da će se patosnice ostati na svom mestu, čineći vaše putovanje sigurnijim i udobnijim.

Savršeno pristajući dizajn

Patosnice su dizajnirane tako da pokrivaju celu površinu poda vozila, pružajući potpunu zaštitu od prljavštine i oštećenja. Precizno proizvedene, ove tipske-originalne patosnice garantuju savršeno prianjanje i upotpunjuju izgled unutrašnjosti vašeg vozila.

Prednosti:

  • Iznimno kvalitetne tepih patosnice
  • Precizno se uklapaju u Honda Jazz (2015-2020)
  • Napravljene od visokokvalitetnog materijala
  • Pružaju zaštitu od prljavštine, abrazije i vlage
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica
  • Tipski-originalni dizajn pruža savršeno prianjanje

Zamislite ovakve tepih patosnice u vašem vozilu, prilagođene specifično vašem modelu Honda Jazz (2015-2020). Ne samo da će zaštiti vaš pod od prljavštine, već će i poboljšati estetiku unutrašnjosti vašeg automobila. Uveravam vas, u mom iskustvu korišćenja ovih patosnica, zaista su impresivne.

Napomena: Set tepih patosnica Honda Jazz (2015-2020) dostupan je po povoljnoj ceni. Ne propustite priliku da poboljšate izgled i funkcionalnost svog vozila i poručite set tepih patosnica danas!

(Uputstvo: Obratite se OXO MARKET-u i poručite vaš set tepih patosnica Honda Jazz (2015-2020).)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja