рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda CR-V (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6582 Kategorije: ,

Tepih Patosnice Honda CR-V (2017-)

Precizno proizvedene patosnice za vaš Honda CR-V

Tepih patosnice Honda CR-V (2017-) su izuzetnog kvaliteta i pružaju izvrsnu zaštitu za podove vašeg vozila. Napravljene od visokokvalitetnog materijala, ove tepih patosnice su tačno prilagođene za vaš specifičan model automobila. Bez obzira na to da li vozite na dugim putovanjima ili svakodnevno koristite svoj Honda CR-V, ove patosnice će se savršeno uklopiti i pružiti trajnu zaštitu.

Napredni dizajn za sigurnost i udobnost

Patosnice tepih su napravljene kako bi se savršeno sklopile sa podovima vašeg Honda CR-V. Imaju precizno izrađen oblik koji se uklapa u konture vašeg vozila, tako da pokrivaju celokupnu površinu poda i čuvaju ga od prljavštine, vlage, i habanja tokom godina. Bez obzira na to kakvi su uslovi na putu, ove patosnice će ostati na mestu zahvaljujući fikserima koji sprečavaju klizanje.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Patosnice tepih su napravljene od izdržljivog materijala koji je otporan na habanje i pruža dugotrajnu zaštitu za podove vašeg Honda CR-V. Bez obzira na to da li uđete u vozilo sa blatom na cipelama ili sa mokrim stopalima, ove patosnice će zadržati prljavštinu i vlagu, čuvajući podove čistim i suvim. Sa ovim tepih patosnicama, ne morate brinuti o održavanju podova, jer pružaju izvanrednu zaštitu koja je lako održiva.

Savršeno prilagođene patosnice za vaš Honda CR-V

Tepih patosnice Honda CR-V (2017-) su tipske-originalne i precizno su proizvedene da se uklapaju u pod vašeg vozila. Ove patosnice su napravljene posebno za Honda CR-V, tako da garantuju savršeno prileganje i sigurnosno ispunjavaju sve standarde. Bez obzira na to koji tip automobila posedujete, tepih patosnice će biti pravi izbor za unapređenje izgleda i funkcionalnosti vašeg vozila.

Prednosti:

 • Izuzetna zaštita: Ove patosnice pružaju izuzetnu zaštitu za podove vašeg Honda CR-V, čuvajući ih od prljavštine, vlage i habanja.
 • Precizno izrađene: Patosnice su tačno prilagođene vašem vozilu, čime se obezbeđuje savršeno prileganje i potpuna pokrivenost podova.
 • Dugotrajnost: Napravljene od visokokvalitetnog materijala, ove patosnice su izdržljive i pružaju dugotrajnu zaštitu za vaše podove.

Investirajte u tepih patosnice Honda CR-V (2017-) i unapredite funkcionalnost i estetiku vašeg vozila. Ove precizno izrađene patosnice pružaju izuzetnu zaštitu za podove, dok istovremeno dodaju eleganciju i stil. Uživajte u vožnji bez brige o održavanju podova, jer će patosnice tepih zadržavati prljavštinu i vlagu. Odaberite vrhunski kvalitet i pouzdanost sa tepih patosnicama Honda CR-V (2017-).

Pozovite na akciju!

Naručite svoje tepih patosnice Honda CR-V (2017-) danas i osigurajte izuzetnu zaštitu za podove svog vozila. Ulepšajte i unapredite svoj Honda CR-V sa ovim kvalitetnim tepih patosnicama. Sa tepih patosnicama Honda CR-V, možete biti sigurni da će vaše vozilo izgledati sjajno sa čistim i zaštićenim podovima.

Specifikacije:

 • Kompatibilnost: Honda CR-V (2017-)
 • Materijal: Visokokvalitetni tepih
 • Boja: Crna
 • Set: 4 patosnice (prednje i zadnje)

Prednosti:

 • Izuzetna zaštita za podove
 • Precizno izrađene za savršeno prileganje
 • Dugotrajne i izdržljive

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Naručite svoje tepih patosnice Honda CR-V (2017-) već danas i obezbedite izuzetnu zaštitu, udobnost i stil za vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja