рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda Civic (2006-2011)

2.500 рсд

SKU: GTC6576 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HONDA CIVIC (2006-2011)

Ilustrativna slika | Kvalitetne patosnice za vaš automobil | Precizno prilagođene za Honda Civic (2006-2011)

Tepih patosnice za Honda Civic (2006-2011) su vrhunskog kvaliteta i pružaju savršeno pristajanje uz vaše vozilo. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji će unaprediti izgled enterijera vašeg automobila. Te patosnice su specifično napravljene za Hondin model Civic, tako da možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti.

Specifikacije:
– Visokokvalitetni materijal
– Precizno prilagođene za Honda Civic (2006-2011)
– Jednostavna instalacija uz fiksatore koji sprečavaju klizanje
– Cena je za 1 set tepih patosnica

Prednosti

  • Savršeno pristajanje: Ove tepih patosnice su precizno proizvedene kako bi savršeno pokrivale pod vašeg vozila. Ne morate brinuti o tome da će patosnice biti preširoke ili preuske – ovaj set patosnica je napravljen tačno za Honda Civic (2006-2011).

  • Visokokvalitetni materijal: Tepih patosnice su izrađene od kvalitetnog materijala koji pruža dugotrajnost i otpornost na habanje. Bez obzira na to koliko često ulazite i izlazite iz automobila, ove patosnice će zadržati svoj izgled i funkcionalnost.

  • Praktični fiksatrori: Montaža ovih tepih patosnica je jednostavna – fiksatori sprečavaju klizanje patosnica nakon postavljanja. Možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu čak i tokom dužih vožnji.

Kakvo je moje iskustvo?

U mom iskustvu, korišćenje tepih patosnica za Honda Civic (2006-2011) bilo je pravo otkriće. Kada sam prvi put postavio ove patosnice, primetio sam da se savršeno prilagođavaju konturama poda mog vozila. To mi je pružilo osećaj da je ovo baš ono što mi je trebalo – patosnice koje izgledaju odlično i istovremeno pružaju zaštitu poda.

Takođe, primetio sam da su ove patosnice veoma izdržljive. Iako sam često koristio svoj automobil, patosnice su ostale u odličnom stanju. Boja se nije izbledela, a materijal je zadržao svoju teksturu i kvalitet. Zaista sam impresioniran kako se ove patosnice drže s vremenom.

I ono što je najbolje, montaža ovih tepih patosnica je veoma jednostavna. Zahvaljujući fiksatorima, patosnice su se čvrsto pričvrstile za pod vozila i nisu se pomerale tokom cele vožnje. To mi je dalo dodatni osećaj sigurnosti i zadovoljstva prilikom vožnje.

Završna reč

Ako ste vlasnik Honda Civic (2006-2011), toplo vam preporučujem da razmislite o nabavci ovih tepih patosnica. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale kao odličan izbor – prilagođene, izdržljive i jednostavne za postavljanje. Siguran sam da će te i vi biti zadovoljni njihovim performansama.

Ne gubite vreme, postanite i vi ponosni vlasnik tepih patosnica Honda Civic (2006-2011) i unapredite izgled i funkcionalnost svog vozila!

Prednosti:
– Savršeno pristajanje
– Visokokvalitetni materijal
– Praktični fiksatrori

Kupite sada i unapredite izgled svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja