рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda Accord (1996-2002)

2.500 рсд

SKU: GTC6563 Kategorije: ,

ACCORD (1996-2002) Tepih patosnice – Izuzetan kvalitet, precizno prilagođene vašem automobilu

Kvalitetne tepih patosnice za vaš Honda Accord

Tepih patosnice su neizostavan dodatak za vaš Honda Accord. Uz naše tepih patosnice, dobijate vrhunski kvalitet i precizno prilagođene patosnice za vaš model automobila. Bez obzira da li je vaš Accord proizveden između 1996. i 2002. godine, naše tepih patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Neprevaziđen kvalitet i fabrički izgled

Naša tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji istovremeno pruža udobnost i zaštitu vašem podu vozila. Patosnice su tipske i originalne, tako da se savršeno uklapaju u podni prostor vašeg Accorda. Bez obzira na to da li je u pitanju vozačeva ili suvozačeva strana, naše tepih patosnice će pružiti potpunu pokrivenost i zaštitu.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju njihovo klizanje nakon montaže. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni i obezbeđuju stabilnost patosnica tokom vožnje. Više se ne morate brinuti da će patosnice klizati ili se pomjerati tokom vožnje – naše tepih patosnice ostaju čvrsto na svom mestu tokom cele vožnje.

Precizna izrada za vaš Accord

Naravno, tepih patosnice Honda Accord (1996-2002) su dizajnirane i proizvedene specifično za ovaj model. Naš tim stručnjaka je posvetio pažnju svakom detalju prilikom izrade tepih patosnica kako bi se obezbedio savršen odgovarajući oblik i dimenzije. Uz naše tepih patosnice, možete biti sigurni da će savršeno pristajati u vaš Accord i pružiti mu elegantan izgled.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i precizna prilagođenost vašem Honda Accordu
  • Fiksatori koji sprečavaju klizanje patosnica tokom vožnje
  • Originalni izgled i odgovarajući oblik za vaš model automobila

Zaštitite svoj podni prostor i unapredite izgled vašeg Honda Accorda sa našim tepih patosnicama. Uz njih, vaš automobil će dobiti dodatnu notu elegancije i vrhunske zaštite. Poručite svoj set tepih patosnica već danas i osetite razliku!

Naruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja