рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford S-Max (2007-2015)

2.500 рсд

SKU: GTC6642 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FORD S-MAX (2007-2015)

Izuzetan kvalitet i savršeno uklapanje u vaš automobil

Tepih patosnice su neizostavan dodatak vašem vozilu. Ove tepih patosnice su posebno dizajnirane za Ford S-Max (2007-2015) i garantuju savršeno uklapanje. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji pruža vrhunsku zaštitu i estetski dojam.

Precizno proizvedene za vaš automobil

Ove tepih patosnice su tipske-originalne i precizno su proizvedene kako bi pokrivale pod vozila za koje su namenjene. Bez obzira na to kakav oblik poda ima vaš Ford S-Max, možete biti sigurni da će se tepih patosnice savršeno uklopiti.

Fiksatore koji sprečavaju klizanje

Jedna od glavnih prednosti ovih tepih patosnica je prisustvo fiksatora koji sprečavaju njihovo klizanje nakon montaže. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni i pružaju dodatnu sigurnost i stabilnost prilikom vožnje.

Kvalitetan materijal za dugotrajnost

Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i dugotrajan. Ova tepih patosnica će zadržati svoj originalni izgled i funkcionalnost tokom dužeg perioda korišćenja.

Slike ilustracije

Molimo Vas da imate na umu da prikazane slike služe samo kao ilustracija proizvoda i prikazuju kvalitet tepih patosnica. Oblik i dizajn patosnica zavise od tipa automobila.

Cena i dostupnost

Navedena cena je za 1 set tepih patosnica. Ove tepih patosnice su trenutno dostupne na našem sajtu_ “OXO MARKET” _i možete ih poručiti brzo i jednostavno.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i precizno uklapanje
  • Fiksatori koji sprečavaju klizanje
  • Dugotrajnost i estetski dojam

Poručite svoj set tepih patosnica Ford S-Max (2007-2015) danas!

Nemojte dopustiti da prljavština i oštećenja na vašem podu pokvare izgled vašeg automobila. Nabavite set tepih patosnica specijalno dizajniranih za Ford S-Max (2007-2015) i pružite svom vozilu vrhunsku zaštitu i estetski dojam.

Poručite danas i uverite se u vrhunski kvalitet i savršeno uklapanje tepih patosnica! Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Napomena: Slike su ilustrativne. U zavisnosti od modela automobila, oblik i dizajn patosnica se mogu razlikovati.

Prosleđena cena se odnosi na 1 set tepih patosnica.

Petar
Petar
Reviewer
5/5

Naručio sam ove tepih patosnice za svoj Ford S-Max i mogu vam reći da sam presrećan. Kupovina je bila laka kao 1, 2, 3, i patosnice su savršeno legle u auto, i fiksatori drže sve na mestu.

8 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja